10 Blogger Terbaik Malaysia

Last updated : October 28, 2013

1)  Blogger terbaik Malaysia yang paling disegani. Jangan peliks jika Blogger daripada INDONESIA dan BRUNEI turut mengenali beliau.
 
   Percaya atau tidak, itulah pemilik blog ini Yang baru baru ini telah buat 1 program “Sepetang bersama blogger 2013. Hampir 200 blogger Termasuk Indonesia dan Brunei. Siapa yang pergi majlis tersebut dan dapat iPhone 5 Gabget Impian, TAHNIAH!
PageRank : 4/10

Nak tahu siapa ? (KLIK SINI)

 

—————————————————–

 

 
 
 

2)   Rasa teringin sangat sangat nak jumpa beliau! Please~ Kita jumpa~~ Kalau jumpa aku just nak tanya 1 hari orang jengah blog dia berapa ratus ribu kali ehh ?? sengal tak soalan?? Tapi aku serius ni!

   First sekali “Aku jeles dengan kecantikan yang dimiliki beliau!” Dia seorang blogger wanita terbaik Malaysia yang cantik, comel, pandai, cantik, cute, awesome, lawa dan apa lagi?? Semua nak jadi macam beliau. Dia sangat sangat comell!! Merupakan Blogger yang paling orang tunggu tunggu entry EMAS beliau..

PageRank : 4/10

Nak tahu siapa ? (KLIK SINI)

 

—————————————————–
3) Sebelum kenal dunia blog, aku nampak beliau di YOUTUBE. Terus terang, aku tak suka dia.    Sebab masa tu memang tak tahu pun siapa dia.. Dan waktu tu jugak aku ‘tak besar lagi’.. Tapi.. Aku serius nak tahu “kenapa dia macam tu erk kat youtube??” Lastly, bila baca blog dia, baru aku tau, 1 orang jenis manusia yang tak suka beliau, beribu ribu allah kurniakan beliau peminat, kawan, famili dan banyak lagi jenis orang.. Pernah aku terbaca qoute dia dalam entry  “persetankan blablabla” dan baru aku tahu, She’s unique okay!! Tiada siapa boleh jadi blogger wanita terbaik Malaysia yang gila gila macam beliau dan sekarang dia icon+model+sumber inspirasi aku sekarang, “apa yang orang nak kata kat kita, abaikan dan persetankan”.. Jadi.. Jangan pandai pandai tak suka orang tu, tak suka orang ni.. kenali dirinya  dulu baru tahu dia macam mana 🙂

PageRank : 3/10

Nak tahu siapa ? (KLIK SINI)

 

—————————————————–
4)   Dengan blog sahaja rm5 ribu ++ tahniah sebab anda berjaya buat saya jeles 🙂
    Agak agak kalau korang buat blog then dapat rm5000, korang akan buat apa ? Kalau aku, simpan sikit sikit, boleh pergi mekah.. Hoyeaahhh! Insha allah one day sayang 🙂 Dan beliau tak lokek nak berkongsi dengan orang ramai apa yang beliau dapat… Hari tu 1k ++ Tadi google, rm 5k ++ pun dapat gak.. siap ada bukti..
PageRank : 4/10

Nak tahu siapa ? (KLIK SINI)

—————————————————–
5)   Kaya beliau dengan blog.. Tiap tiap bulan dapat duit dengan blog.. 

Percaya tak? Beliau buat entry dapat duit daripada nuffnang pada 5 januari 2013 dan sekarang dapat lagi duit daripada nuffnang bulan febuari 2013. Nganga mulut dengar ayat beliau macam kat atas ni..Nganga mulut dengar ayat beliau macam kat atas ni..

PageRank : 3/10

Nak tahu siapa ? (KLIK SINI)

 

—————————————————–

 

 

6)   Boleh pecah perut dengan Blog ini sahajaBlog paling sengal alam di Malaysia sekarang.

   Kalau korang sedih, aku refer ENTER lah blog ini. Serius Lawak ! Blog paling gila kentang, gila babeng, gila gempak, gila lawak, gila apa lagi pun aku tak tahu nak bagitahu macam mana. Penulisan paling sengal sengal ubi aku pernah jumpa..

PageRank : 3/10

Nak tahu siapa ? (KLIK SINI)

 

—————————————————–

 
7)    Blogger yang dulunya hamis katanya tapi sekarang menjadi PELAKON
   First word “Aku jeles dengan kecantikan yang dimiliki beliau!”. Seorang model dan blogger wanita terbaik Malaysia yang cantik, pandai, cantik, cantik, dan apa lagi.. Itu sahaja yang mampu aku describe pasal blogger ini.. Melalui penulisan yang agak bersahaja tapi penuh dengan tips tips kecantikan, tips tips itu, ini membuatkan wanita ini lebih dikenali.
PageRank : 4/10

Nak tahu siapa ? (KLIK SINI)

 

—————————————————–
 
8)  Percaya tak blogger ini pernah menjadi buah hati Khairul Fahmi Che Mat penjaga gol terbaik Malaysia ?   Aku suka sangat blog beliau.. Bila pertama kali masuk blognya, aku kata ” Comelnya header dia!” dan penulisan blognya juga dantai dan bersahaja.. The most important, “Aku suka header dia !! arghh!! “.. Dan yang sportingnya, kalau Blogwalk ke blog beliau, insha allah dia akan blogwalk ke blog kita juga 🙂


PageRank : 3/10

Nak tahu siapa ? (KLIK SINI)

 

————————————————-


9) Blogger wanita terbaik Malaysia yang paling comell di alam semester! Serius dia cute gila..Cute sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat 

Tetapi! lelaki lelaki yang berkenan pada beliau harap maaf, beliau sedang mengandung.. Maknanya dah kahwin lah… Teringin nak tengok anak dia.. Mesti cute macam mama dia kan kan ?? Dan beliau kahwin dalam usia yang muda dan sama umur dengan aku tapi aku tak kawin lagi. Takpe.. Ada jodoh, ada lahh..

PageRank : 3/10

Nak tahu siapa ? (KLIK SINI)

—————————————————–
10) Siapa sangka, seorang makcik mampu mempunyai Followernya yang mencecah 50k ++ seperti Lyssa faizureen!! dan beliau merupakan blogger wanita terbaik Malaysia dalam list top 10 Blogger Terbaik Malaysia

 

     Percayalah…. Cepat gila followernya jadi banyak! Hanya menyediakan tips tips dan toto toto tuto tuto. Di sini aku mengaku aku jeles! Makcik comell ni lah yang aku mula mula kenal blognya dengan tutorial tutorial bagai. Dan kami juga sebaya! Hoyeahhh!! Blognya Awesome dengan tutorialnya yang ringkas dan sangat sangat menjadi! Nasib baik makcik ni comell + hot ! jelles tau!

PageRank : 2/10

Nak tahu siapa ? (KLIK SINI)

—————————————————–

Walaupun dalam antara sepuluh ini, tiada seorang pun yang datang komen kat blog aku ni, Tapi aku tak kesah. Bila sahaja buat entry ni, dan perah otak blogger mana yang akan aku senarai masukkan, dan apabila tersenarai sahaja nama nama anda dalam 10 BLOGGER TERBAIK MALAYSIA, perlu anda tahu, anda anda ini semua telah menjadi sumber inspirasi pada saya untuk berblog lebih lama.. Dan matlamat aku dengan blog ini adalah dengan blog ini, aku nak jumpa Tun Dr Mahathir Mohamad ! Hoyeahh!! Macam mana? Wallahualam.. One day Cik amal!

Assalamualaikum… Takk jawab berdosa! (last2 baru nak cakap =.=”)
     Sejak dua menjak tiga menjak bila banyak CONTEST SEO, teringin sangat nak terjebak dalam dunia SEO. Saja saja try bermain dengan anak angkat google ni.. Tahu diri ini sangat sangat naif dalam bidang ini, tak mengapa kalau aku cuba kan ?  Dan bila aku hantar saja penyertaan ini, hendaklah korang percaya, aku tak tahu menahu langsung macam mana nak bermain dengan SEO. Ya ampun! serius aku tak tipu!
     Dan kini, CONTEST SEO ini mengenai 10 blogger terbaik Malaysia. Walaupun ada beribu blogger, aku listkan 10 blogger terbaik Malaysia bagi pendapat aku.

15 Comments

  1. Lain drpd yang lain entrinya, kena klik dulu baru tahu siapa empunya yg terpilih ut. Apapun tahniah buat Cik Amal menyertai contest ini. Ramai yg dah mula menyertainya. Nampaknya entri saya dah semakin ke belakang, ditolak oleh entri-entri baru.

  2. semoga berjaya untuk contest SEO 10 Blogger Terbaik Malaysia ohcikgu.com. Billion terima kasih denaihati.com berada dalam senarai 10 terbaik yer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/10-blogger-terbaik-malaysia.html/trackback

PAGE TOP