3 BLOGGER DITIPU HIDUP-HIDUP

Last updated : October 28, 2013

Assalamualaikum,.. Tak jawab berdosa!

     Aku nak tengok Pee Maakk!!! Okay! Pernah tak korang mengalami pengalaman ditipu oleh sponsor ? Selalu kita tengok owner contest, yang ini, sponsor pulak tipu.. Kalau amal serius sakit hati. Sumpah! Kalau dah nak sangat follower or liker cepat, ada cara bang… Buat cara halal… Jangan nak cepat famous, habis semua orang nak ditipu..
     Tapi kan.. Nampak tak perrmainan si petipu ni terhadap dunia blogger ? Macam nak permainkan blogger-blogger jak aku tengok

> > Mangsa pertama < <
> > Mangsa kedua < <
> > Mangsa ketiga <  <
     Dah la amal promot habis habisan dalam contest sini… Nak tengok, dapat tak top referal  kalau promote habis-habisan.. Naik terkejut amal bila dapat tahu hal ini.. Tapi takpe lah.. Lagi kasihan kat  owner contest.. Lain kali kita kena hati-hati..

20 Comments

  1. isshh..kesian tau pada mangsa2 tu…mereka ni pulunlah join untuk dapatkan hadiah tp para sponser hmmm penipu yg amat…kalau nak jadi sponser tu jujur jelah x payahla mcm ni…kot ya pun nak hantar hadiah tu lmbat ckit ke apa ke x apalah juga kita fhm lah juga..mungkin cbok ke apa ke ini x…sabor jer lah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/3-blogger-ditipu-hidup-hidup.html/trackback

PAGE TOP