CARA SELESAIKAN MASALAH SEO BLOG DAN CAPAI 10,000 VISIT0R SEHARI

Last updated : October 28, 2013

Assalamualaikum…

teknik SEO, Teknik SEO paling senang, SEO yang mudah, cara belajar SEO, teknik SEO Merah Jambu, Trik SEO
    Tadi berangan nak belajar SEO. Berangan tapi buat. Maksudnya bukan angan-angan cikai laa.. Rupanya banyak yang aku tak tahu. Time ni dah berangan nak buat macam-macam kat blog ni. Ramai orang (bukan seorang dua) suruh tukar kepada wordpress, but I really want to keep this design forever. Design purple peach yang ada bunga-bunga di tepi dan header yang semuanya aku design tapi bukan buat sendiri. Upah ^.^.
 
     Mula-mula :
susahnya! 🙁

Kemudian :

Sudah!! Susah!! Gila arghh!!
     Nampak tak kegilaan belajar SEO dan kegilaan kesusahannya menghantui kepala aku. Sudahnya… Nanti laa… Bila beli domain sendiri baru betulkan ‘masalah dalaman’ blog ni.. Letih..
Analisa SEO di sini
1.  Buka website tersebut.

2.  Masukkan url blog

3.  Nanti dia akan tunjukkan ‘masalah dalaman’ blog korang.
4.  Perbetulkan ‘masalah dalaman’ tersebut
5.  Selamat mencuba

p/s: Ada orang kata aku pemalas. Memang pun……

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/CARASELESAIKANMASALAHSEOBLOGDANCAPAI10000VISIT0RSEHARI.html/trackback

PAGE TOP