SEARCH KEYWORD BLOG AKU LUCAH DAN MENGARUT

Last updated : October 28, 2013

Assalamualaikum.. Tak jawab berdosa..

     Aku busy. Sebab tu tak berupdate sehingga lah kalau boleh dicium, ada bau bau tempoyak. urm.. Sedapnya. Okay. Hari ni aku ingin mendedahkan badan blog aku bukan beerti aku nak buka pekung blog ni, tapi ingin berkongsi cerita sahaja. Kesian kau blog.
Ini keyword untuk hari ini.
Yang aku rasa part lawak ada keyword “bercuti ke Hawaii
wtfrog?
Ini keyword untuk minggu ini
Siap ada yang menaip S**S lagi..
wtfrog?????
Aku harap sangat bukan budak-budak yang taip.. aamiiiin..
Ini keyword untuk bulan ini
Aku masih tak paham. Serius tak paham.
Ini keyword sepanjang aku berbloging sejak april 2012
Nampak tak permainannya ?
Keyword-keyword sebegini telah mendominasi blog aku.
Astaghfirullah.. Mengucap panjang..
Nak cuba syampoo ini 🙂

 

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/SEARCHKEYWORDBLOGAKULUCAHDANMENGARUT.html/trackback

PAGE TOP