ABAIKAN A.K.A PERSETANKAN

Last updated : October 28, 2013
Korang mesti pernah rasa kan bila di-kutuk tak pun tak puas hati, takk kesah lah macam mana dan dari segi apa . .


You know why all this kind people yang macam nih ??
Kami pun takk tahu lah kan . .  Lantak diorang lahSo the first thing yang perlu KITA lakukan ADALAH :
Set dalam Your mind yang manusia manusia ni actually JELOUS dengan korang . haaa . . kan senang . .   even diorang tak jeles sekalipun, tapi lantakk lah kan . . Yang penting PERSETANKAN apa mereka nak cakap .  .

And what more ? 
Paling BERKESAN NAK BAGI DIORANG BENGANG, korang buat muka donnow jer TAK PUN buat muka menyampah  . . SIMPLE ! nanti diorang yang bengang sendiri . . Korang tapayah lah nak kate korang takk PERFECT lah ape sampai kena kutuk, memang NOBODY PERFECT pon . . cuba korang selidik orang yang kutuk korang tu, mungkin ada some part beliau kurang ke .  contohnya, even dia lawa, tapi dia TUT . . so kat sini lah yang korang PATUT BERSYUKUR kan . .

I’M REALLY GERAM WITH THIS KIND MANUSIA BUT . . .
QUOTEWHO ARE YOU TO JUDGE THE LIFE I LIVE ?
I AM NOT PERFECT AND I DON’T HAVE TO BE !
BEFORE YOU START POINTING FINGERS, MAKE SURE YOUR HANDS ARE CLEAN
#bob marley

THEY JELOUS WITH YOU BECAUSE YOU ARE GREAT !!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/abaikan-aka-persetankan.html/trackback

PAGE TOP