AKHIRNYA… TUKAR DOMAIN…

Last updated : October 28, 2013

Assalamualaikum…

     Aku tukar domain. Maybe cerita ni basi sebab yang lain semua dah buat. Eh bukan semua, tapi kebanyakan blogger 🙂 Jadi, aku cerita yang simple-simple sahaja. Ikut suka hati nak dengar menggunakan telinga pelik atau telinga korang. Eh! Bukan patutnya lihat guna mata ke?
     .com tingkat seo, domain termurah, domain paling murah di, domain hosting terbaik, domain unik, domain .com, domain dot com, domain baru tukar, domain halal, domain terbaik, domain cik amal, telinga pelik

     Disebabkan aku malas nak ada masalah pada masa akan datang, jadi, aku beli domain ni siap dengan pemasangan. RM 38/setahun dan dalam sehari, settle masalah. Aku beli pun pada abam kachakKalau rasa nak tahu cerita hot mengenai artis, boleh pergi sahaja blog beliau.
     Aku rasa, aku lah customer paling menyerabutkan orang. Nak tahu kenapa ? Sebab berurusan dengan aku ni, boleh buat orang lain mau hentak kepala jer kat dinding..
.com tingkat seo, domain termurah, domain paling murah di, domain hosting terbaik, domain unik, domain .com, domain dot com, domain baru tukar, domain halal, domain terbaik, domain cik amal, telinga pelik
Ini satu… Selepas beberapa hari kemudian, dia tny balik “nak domain apa?” Aku jawab… “.com”
.com tingkat seo, domain termurah, domain paling murah di, domain hosting terbaik, domain unik, domain .com, domain dot com, domain baru tukar, domain halal, domain terbaik, domain cik amal, telinga pelik
*Dia betul betul stress.. haha
.com tingkat seo, domain termurah, domain paling murah di, domain hosting terbaik, domain unik, domain .com, domain dot com, domain baru tukar, domain halal, domain terbaik, domain cik amal, telinga pelik
Blur! Aku xtau apa masalah aku.. Kbye !
P/s : Teringin nak belajar SEO 😉

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/akhirnya-tukar-domain.html/trackback

PAGE TOP