AKU MENANG GIVEAWAY DAN HADIAHNYA BLABLABLA

Last updated : October 28, 2013

Assalamualaikum… Takk jawab berdosa!

Semalam aku menang Giveaway by JIWAROSAK! Percaya tak ?? haha

Kisahnya bergini.. Masa aku tengah kerja, then student kecik2 comell semuanya otw nak tidur, one of my friend, daiyah bagitahu macam ni :

Daiyoh : Weyh! ko menang……..
Aku     : Betul ke ??? (macam tau2 jer pasal GA Jiwarosak)
Daiyoh : Betul laa
Aku     : sumpah ( dengan muka excited)
Daiyoh : Sumpah.. ko menang duit rm**** + ping entry blablabla ape entah
Aku     :

Tak percaya?  Tengok link penyertaan disini dan pengumuman pemenang disini
Alhamdulillah.. Rezekii semakin bercurah curahan ..

Eh! 2 hari lepas aku dapat sehelai baju Blouse.. cantik ! Tapi tak tahu siapa yang bagi.. bila nak tengok balik nama kat plastik pos laju tu, then tengok2 hilang.. Sebabnya, EXCITED NAMPAK HADIAH !

Then campak plastik =.=”

17 Comments

  1. tahniah awk!!!!!
    sy juga selaku penaja hadiah utama… dan pemenangnya adalah yumida huda si pengomen di atas… tp smpai sekarang tidak dituntut… dia ada PM di fb tp setelah sy reply smpai sekarang tiada balasan dr beliau…

  2. wah3.. tahniah. excited kan menang hadiah. senyum je masa buka bungkusan kan 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/aku-menang-giveaway-dan-hadiahnya.html/trackback

PAGE TOP