AKU MINTA MAAF.. DAN TOLONG MAAFKAN AKU YA SEMUA BLOGGER

Last updated : October 28, 2013

Assalamualaikum… Tak jawab berdosa!

Amal busy sangat2.. Hari ni hari kedua masuk kerja… Dan 2 hari ni gak lah balik malam.. Penat memang penat, tapi best.. Lagi-lagi bila part budak berpolitik :

Anak murid : Cikgu pilih apa ? BN ke PKR ? Aku : Diam…….

 

 

 

 

Bila main make up-make up, ini akitiviti yg paling aku suka.. sebab boleh buat aku mengantuk..

Anak murid : Cikgu kenapa ada bintik bintik ? Cikgu buat apa dengan bintik-bintik ni ? 

 

 

 

 

 

Aku nak bagitahu, “ini jerawat lah”, macam lah diorang tahu, so aku diam..

Aku busy sangat sangat.. Dan pada sesiapa yang belajar kat Politeknik Seberang perai, nanti tengok aku dan bebudak hari ahad ni, 12/5/2013… Ada sukaneka, aku ada di sana 😀

Pada sesiapa yang hantar chat, then aku tak balas, minta maaf sangat sangat

Pada sesiapa yang aku nak edit blog korang, in sha allah aku akan edit semua, tapi satu2 k… aku busy sangat sangat… Aku minta maaf sangat sangat.. Ada Yang aku dah edit, tapi nanti nak check balik.. Yang aku tak edit lagi, tunggu k sayang…

p/s : Traffik aku jatuh merundum, dan time jatuh ni la nuffnang baik hati bagi iklan.. Takpe, dapat sikit pun alhamdulillah.. aku bersyukur, at least ada juga habuan dengan blog ni…

 

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/aku-minta-maaf-dan-tolong-maafkan-aku.html/trackback

PAGE TOP