AKU SAYANG KAU KERANA ALLAH

Last updated : October 28, 2013

Alahai wahai hati… sedihnya tuhan sahaja yang tahu…Aku tengOk facebook kau, bukan aku jeles, bukan sakit hati, tapi aku sedih… tak tahu kenapa perlu ada perasaan ini….

Aku nak berubah, aku nak pakai tudung full time, aku tak nak bercinta bagai, aku nak pergi mekah, aku nak kawin dengan lelaki yang boleh bimbing aku, aku nak rasa nikmat kemanisan perkahwinan.. ehh ?? pelik !! perempuan yang brutal+kasar boleh cakap macam ni ??

Aku harap kau bahagia… aku yang nak macam ni… aku yang buat semua ni… aku yang reka segala macam masalah, dan aku perlu tanggung… Aku pernah suka kau waktu dulu, pernah sayang kau waktu dulu, pernah gila kat kau waktu dulu, tapi itu masa silamku.. Zaman jahiliah yang mencari kebebasan, ingin cuba benda baru…

Dan sekarang, aku lepas kau pergi, bukan untuk aku, Tapi untuk tuhan yang mencipta kau… Aku taubat dehh !! Mahu berubah.. Tak kesah la Orang nak pandang keji or what, janji aku dengan allah sahaja yang tahu…

Aku sayang kau sebagai SAHABAT dan aku sayang kau sebab Allah…

Aku buang kenagan lama kita…Sebab aku nak pergi dekat dengan allah…Alhamdulillah, aku mampu buat !!


—————————————————————————-
ENTRY TERBAIK
  1. STATUS TERBAIK UNTUK ORANG YANG DIHACK
  2. DOODLE UNTUK SPONSER
  3. YUNA SEND EMAIL KAT AMAL
  4. BAGI DOODLE FREE KAT SEMUA ORANG YANG DATANG KOMEN 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/aku-sayang-kau-kerana-allah.html/trackback

PAGE TOP