AKU STRESS SEBAGAI CIKGU ? ARGHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Last updated : October 28, 2013

Assalamualaikum.. Tak jawab berdosa!

DOODLE COMEL, strees sebagai cikgu, doodle cikgu, doodle cik amal, cik amal, doodle sedih
     Orang kata, jangan tangguh-tangguh kerja kan ? Tapi aku buat! Yess! Pagi ni datang sekolah, mengantuk, tak bawa lesson note, Jadual waktu hilang entah kemana, masalah itu, masalah ini.
     Pulak tu budak-budak ni nak exam. Minggu depan or 2 minggu lagi. Guess what?! Aku mengajar pun tak habis lagi.. Masa aku masuk sekolah ni pun, Diorang dah lambat chapter. Maknanya aku kena catch up topik sampai habis.. Pulun sampai habis. Tapi boleh ke budak-budak ni buat. Kalau aku, mesti stress gila.
     Belajar cepat-cepat bukannya diorang ingat. Ni lagi la cuti sampai 2 minggu, agaknya apa yang aku ajar dah berhabuk dah. Sekejap lagi, nak masuk kelas ajar Bahasa Melayu. Tapi budak-budak ni kena pergi perpustakaan. Dah tu macam mana nak catch up ? Time ada kelas, ada cuti umum la, kena pergi perpustakaan lah,  itu lah ini lah.
p/s: Ni aku bebel-bebel ni kira merungut ke apa ?

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/aku-stress-sebagai-cikgu-arghhh.html/trackback

PAGE TOP