AKU SUKA DIA

Last updated : November 3, 2013

Orang tanya, tukar wordpress ke? Aku jawab ya 🙂

 

     Lagi beberapa hari sahaja lagi nak tamat sekolah, bermakna lagi beberapa hari jugak aku akan jadi penganggur. Jadi cikgu ni seronok. Kita garang macam mana pun, murid-murid ni tetap sayang kita.. Atau……………. Mungkin aku syok sendiri kut. 

     Aku baru perasan yang aku perlu pakai baju kurung hanya hari isnin. Sebab selasa, rabu, khamis dan jumaat perlu pakai pakaian sukan. HaHaHaHaHa. Pehal aku gelak? Sebab aku jadi cikgu PJ.. Miahahaha. Kecik-kecik aku jadi cikgu PJ, ramai pakat gelak. 

IMG_20131029_181713

Aku suka budak 2 dari kiri

     Tinggi aku dengan budak-budak ni pun hampir sama. Padahal baru darjah 3. Tu tak kira lagi darjah 2. Darjah 2 pun hampir sama tinggi dengan aku. Sadis! Budak-budak sekolah ni, pakat besar-besar belaka.

    Aku suka budak 2 dari kiri. Kacak! Kacak sungguh matanya. Mata dia bersinar-sinar hang tau! Aku ingatkan aku syok sendiri. Last-last cikgu lain pun suka budak ni. Mata dia… urm.. Macam comell jew. Macam comell jew. Sampaikan, masa buat rancangan mengajar, aku boleh berangan, “kalau dapat suami cantik macam mata dia, kan best“, last-last habis rosak buku rancangan mengajar tu. Sebab silap, kena liquid, habis semua tak cantik! 

IMG_20131029_181911

cara mata bersinar, cik amal.

 

Diorang ni nakal. Tapi,.. dah nama pun budak

IMG_20131029_181911j

cara mata bersinar, cik amal.

Aku acctually nak zoom mata dia, tapi tak da bersinar pun. Addeh, kamera ohh kamera.. 

     Ada seorang member ni dia kata “eeeeyyy! Tak hensem lah amal” Maybe sebab dia gemuk dan gelap gila, tapi macam mana aku boleh suka beliau? HaHa. Sebab matanya 🙂

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/aku-suka-dia.html/trackback

PAGE TOP