ALHAMDULILLAH.. NUFFNANG BAGI LAGI.. ALHAMDULILLAH ^.^

Last updated : October 28, 2013

Assalamualaikum.. Tak jawab dosa

Dalam bulan ni, amal serius terkejut dengan trafik yang semakin hari semakin merundum.. Ya! ini mungkin juga berpunca dari sifat malas… Semua trafik amal kebanyakkannya untuk pengunjung yang dari kalangan student2 yang inginkan assaigment ..

Tadi bila jenjalan kat blog sorang blogger yang masyuk dengan nuffnang.. Tengok saje lah entry dia, kan en. khairul.. Mesti dia dah cash out banyak kali duit 😀 Ini iklan ke-11 sejak amal berblog setahun yang lepas.. Alhamdulillah…

p/s : Baru seminggu dah ada amount.. Dulu, nak tunggu habis kempen belum tentu ada.. Alhamdulillah.. mungkin ini hadiah untuk amal sebab berblog dah setahun ^.^ Alhamdulillah..*better g check nuff korang.. mesti ada punya 😀

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/alhamdulillah-nuffnang-bagi-lagi.html/trackback

PAGE TOP