Anak murid cinta cikgu

Tajuk  “Anak murid cinta cikgu” agak melampau. 

Aku tulis sebab ada kena mengena dengan aku

Dan, yang ni real !

Rentetan cerita.

 

Mula-mula bila dia like status dan gambar aku (Tak friend lagi masa tu), aku cuak dah.

Bila aku klik profile dia, tiba-tiba

kisah-sedih-cikgu-dan-anak-murid

Huwaaaaaaa !

Masa ni aku punya lah takut. Aku takut sebab nanti anak murid aku yang lain akan tengok, nanti diorang akan kata apa nanti… Bila aku check friendlist dia, dia friend pulak dengan pembantu pengurusan murid.. Ahh sudahh!!!

Lepas tu makin lama makin…….

murid-bercinta-dengan-cikgu cikgu-cinta-cikguanak-murid-bercinta-dengan-guruDah la ramai anak murid aku tengok. Benci betul la.. Macam mana lah kat sekolah nanti. Apa diorang cerita pasal aku. Nasib baik aku dah habis kerja kat sekolah tuu. Kalau tak, mesti budak-budak ni bahan aku.

Budak-budak ni pulak slumber je.. Ada sekali pergi rombongan ke Cameron Highland, tengah syok-syok duduk dalam bas, diorang boleh panggil nama aku “Amalina oii amalina”.. 

“Amalina”,”Amalina”,”Amalina”,”Amalina”,”Amalina”,”Amalina”.  

Memang kalau nak diikutkan, diorang tak hormat aku.. Sebab aku cikgu.

Cikgu-cikgu lain dengar pun rasa nak tegur. Tapi ada mak pak yang ikut sekali rombongan. Nak tegur, tak sedap hati pulak.. 

Tu tak masuk lagi cara cakap dengan aku..

Kalau korang tengok adnan sempit, laki bini brutal kan?

Haa!! Macam tu la cara diorang cakap dengan aku masa tu. Macam kawan-kawan je.

20131215_114852

Klik Gambar utnuk tahu Percutian paling Menarik.

Tapi aku tak kesah. Ada masa aku serius, ada masa aku jadi kawan diorang. Aku ni kecik je. Diorang lagi tinggi dari aku. Jadi tak mustahil budak-budak ni boleh “main cop-cop” aku, siap cakap aku awek diorang. Cikgu pulak muda.

p/s: Tapi sekarang, aku rasa dia dah tak ada feeling-feeling sayang cikgu. Sebab status dia dah tak ada psyco-psyco lagi dah. Alhamdulillah…..

9 Comments

  1. Nurul Fazreen Othmansays: Reply

    sweet je cite cik amal ni…mcm ade satu cite korea tu. Anak murid bercinta dengan cikgu. hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/anak-murid-cinta-cikgu.html/trackback

PAGE TOP