assalamualaikum semua . . .

Last updated : October 28, 2013
Cek nak share sikit haihh . . .
haa . .  ni lah pencuci muka yang amal selalu pakai . . pencuci muka nih harga rm 55 . .  macam biasa lah, dia khas untuk hilang kotoran, memutih, bla bla bla . ..
ni pulak toner . . kalau rajin jerr pakai . . .  korang nak tahu, kalau korang basuh muka bersih macam mane pown, muka tetap ada kotoran . . kalau tak caye, cer pakai toner . . toner ni takk sampai sepuluh ringgit
NI PULAK KALAU NAK PAKAI MALAM :
ni produk tia emilia . .  mula mula pakai  krim pemutih . . rm 69.90 besar
second step baru pakai krim kunyit rm 29.90 kecik
  hanya guna 2 krim ni jerr . . pencuci dan yang lain lain semua bukan Tia Emilia
 acctually, lepas habis 2 krim nih, da nak stop lah pkai . . nak guna produk lain . .
  sebab-nya, KORANG JUST BACA FORUM NIH DAN NILAI SENDIRI PRODUK NI
http://putrajayacity.olx.com.my/tia-amelia-produk-pencerahan-tanpa-pengelupasan-iid-20035761
 tengok komen komen tu sume, seram kan ?? sbb tuh la amal nak stOp pakai . .
 KRIM JERAGAT POWN DIHARAMKAN – nak bukti ??- daripada BERITA HARIAN sendiri
http://www.bharian.com.my/bharian/articles/Idamnakcantikjadigila/Article/
ni kalau nak hang out, pakai bedak ni jer . .  simple, takk de foundation bagai tuh ~ ~
minyak minyak pown takk keluar . . rm 11-12 ringgit . .
Siap bagii harga lagi, kalau korang nak beli, just inbox kat fb jerr ok kalau nak tanya pape. . bolehh jer dapat harga murah . . tapi SAYA TAKK JUAL LAH . . .just share harga jerr . . .
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/assalamualaikum-semua.html/trackback

PAGE TOP