Atasi Masalah Keputihan Dan Bau Dengan Vee Spray

Last updated : September 24, 2014

Wanita yang mempunyai masalah keputihan semestinya korang mahu petua dan cara merawat keputihan yang berlebihan bukan? Punca masalah keputihan berlaku sudah semestinya ramai yang tahu. Kalau tak tahu, boleh baca di sini “Masalah Keputihan, Punca Dan Cara Rawatan“.

vee-spray-harum-malam

Hari ini aku nak perkenalkan korang satu produk ala-ala “Feminine Wash” tapi yang ini mudah je, hanya perlu goncang dan spray terutama di lubang faraj.

Kebaikan setelah menggunakan Vee Spray:

  • Membersihkan organ kewanitaan
  • Mengurangkan Aroma Kurang Enak.
  • Mengurangkan keputihan.
  • Mengurangkan lendir berlebihan.
  • Membuat organ wanita rapat dan ketat.
  • Membuatkan miss v kelihatan pinkish dan gebu.
  • Sesuai untuk wanita selepas bersalin
  • Membantu melindungi keintiman wanita dari bau yang kurang menyenangkan dan membantu mengimbangi pH yang seimbang dibahagian tersebut.
  • Untuk kesan lebih mujarab, amalkan pemakanan Harum Malam.

Masa aku pakai tu, serius rasa sejuk je. Wangi pulak tu. Best sangat. Aku memang tak ada masalah apa-apa, tapi saje nak try guna. Alhamdulillah, buat masa sekarang tak ada masalah atau effect apa-apa. Korang patut cuba. Serius tak rugi punya.

Bahan-bahan/Kandungan Yang Digunakan Pada Vee Spray

Air Suling: Medium pelarut bagi ekstrak herba dan glycerine.

Glycerine: Antiseptik untuk melindungi bahagian intim wanita.

Ekstrak Manjankani: Mengatasi masalah keradangan di bahagian faraj dan membantu menganjalkan otot-otot dibahagian faraj.

Ekstrak Sireh: Antifungi dan banyak digunakan sebagai herba tradisional.

Aloe Vera: Merawat jangkitan, masalah kulit dan merawat luka.

Harga produk daripada Legacy Secret ini tersangat lah myrah dan berpatutan.
Semenanjung : RM33.00 sebotol
Sabah/Sarawak : RM39.00 sebotol

 

Kalau nak beli, boleh beli daripada sini:

http://www.facebook.com/masalahwanita

Produk paling laris, selamat, tidak mempunyai bahan kimia atau barang telarang ini mempunyai banyak produk tiruan. Kalau nak beli di kedai-kedai atau mana-mana penjual, sila semak dahulu produk yang korang beli tu. Korang boleh semak produk Harum malam, Vee Spray atau mana-mana produk daripada Legacy Secret yang tiruan dengan produk original di “Bukti Produk Legacy Secret SELAMAT Atau Tidak“. Korang boleh tonton video kalau malas nak baca.

 

5 Comments

  1. faezahsays: Reply

    a good product review (Y)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/atasi-keputihan-dan-bau-dengan-vee-spray.html/trackback

PAGE TOP