ok dalam entry yang lepas klik, kami sudah makan sate kat sini (yang dikatakan sedap itu dong~~) so, hari ni pown pergi lagi . .  25/4/2012 ape kena mengena sate dan buku ??Ni AKCELI sebelum pergi, dah snap siap siap candid yang ala ala mengancam bace buku KORANG TAHU APA NIKMAT MAKAN SATE SUNGAI DUA …
Nak join klik sini
Jom join sekali.. Klik link dibawah yep.. Segmen : Jom Singgah Blog Saya Tambah follower dan trafik..Selamat berblogging semua..:D Url blog : http://sayacikamal.blogspot.com/ ✿ Amal akan terjah blog yg join dan follow sekali. hope ramai lah yang singgah dan follow blog nih yep ✿
KLIK Korang join lah churp churp ni . .  untuk tambah duit korang . .klik jer link atas nih ok . . .
Segmen untuk hari ini  http://hajarhafizah.blogspot.com/ Pada sesiapa yang nak join, boleh klik pada link di atas untuk maklumat/syarat selanjutnya Saya TAG sebab saya SAYANG : http://miszcaah.blogspot.com/ http://irahsecret.blogspot.com/ http://alin8698.blogspot.com/ http://angelfire2806.blogspot.com/ http://missikah-astoryteller.blogspot.com/ http://itsmeyaya.blogspot.com http://www.aisyahumaira.com http://akudanchenta.blogspot.com/ http://deardearyhaty.blogspot.com http://queen-nouvelle.blogspot.com/ http://cinqleafclover.blogspot.com/ http://shayeaien.blogspot.com/ http://www.shagcomot.com/ http://penyurock.blogspot.com/ http://noorhazira.blogspot.com/ http://miraahussin.blogspot.com/ http://eeekram.blogspot.com/ http://azzalifestory.blogspot.com/ http://mynameishafizah.blogspot.com/ http://apex2020.blogspot.com http://sonatakey.blogspot.com http://gitarputeh.blogspot.com/ http://wanieymahassan.blogspot.com/ http://lumiandtime.blogspot.com http://www.danielzaidi.com/ http://blurrr4evablurr.blogspot.com http://cikbetty.blogspot.com http://arianasstorys.blogspot.com http://secebisbingkisan.blogspot.com http://cahayasenyuman.blogspot.com …
“Biar hidup sendiri dan selesa membina PAHALA daripada hidup berdua tetapi menjadi pencetus dosa ke neraka. Biar hidup sendiri dan masih kekal serinya daripada dikeliling lelaki yang mencemarkan maruah diri” *Muhasabah Diri . . .
PAGE TOP