klik TARIKH TAMAT 30 APRIL 2012 come, blogwalking ! saya tag sebab saya sayang : http://cikyayastory.blogspot.com http://n-mcd.blogspot.com  
Bulan 7 ni ada paper MUET . .  so, dengan bangganya nak bagitahu, OUHH~~ I’M HAPPY TO SIT FOR THIS KILLER EXAM !!!!dah lah english terabur dan semestinya gagap terketak ketak lutut nak speaking dengan orang lainn . . giler ke hape hah ?  macam takk PERCAYA SAHAJA aku KENA amek exam ni dah lah …
ok dalam entry yang lepas klik, kami sudah makan sate kat sini (yang dikatakan sedap itu dong~~) so, hari ni pown pergi lagi . .  25/4/2012 ape kena mengena sate dan buku ??Ni AKCELI sebelum pergi, dah snap siap siap candid yang ala ala mengancam bace buku KORANG TAHU APA NIKMAT MAKAN SATE SUNGAI DUA …
Nak join klik sini
Jom join sekali.. Klik link dibawah yep.. Segmen : Jom Singgah Blog Saya Tambah follower dan trafik..Selamat berblogging semua..:D Url blog : http://sayacikamal.blogspot.com/ ✿ Amal akan terjah blog yg join dan follow sekali. hope ramai lah yang singgah dan follow blog nih yep ✿
KLIK Korang join lah churp churp ni . .  untuk tambah duit korang . .klik jer link atas nih ok . . .
PAGE TOP