Segmen untuk hari ini  http://hajarhafizah.blogspot.com/ Pada sesiapa yang nak join, boleh klik pada link di atas untuk maklumat/syarat selanjutnya Saya TAG sebab saya SAYANG : http://miszcaah.blogspot.com/ http://irahsecret.blogspot.com/ http://alin8698.blogspot.com/ http://angelfire2806.blogspot.com/ http://missikah-astoryteller.blogspot.com/ http://itsmeyaya.blogspot.com http://www.aisyahumaira.com http://akudanchenta.blogspot.com/ http://deardearyhaty.blogspot.com http://queen-nouvelle.blogspot.com/ http://cinqleafclover.blogspot.com/ http://shayeaien.blogspot.com/ http://www.shagcomot.com/ http://penyurock.blogspot.com/ http://noorhazira.blogspot.com/ http://miraahussin.blogspot.com/ http://eeekram.blogspot.com/ http://azzalifestory.blogspot.com/ http://mynameishafizah.blogspot.com/ http://apex2020.blogspot.com http://sonatakey.blogspot.com http://gitarputeh.blogspot.com/ http://wanieymahassan.blogspot.com/ http://lumiandtime.blogspot.com http://www.danielzaidi.com/ http://blurrr4evablurr.blogspot.com http://cikbetty.blogspot.com http://arianasstorys.blogspot.com http://secebisbingkisan.blogspot.com http://cahayasenyuman.blogspot.com …
“Biar hidup sendiri dan selesa membina PAHALA daripada hidup berdua tetapi menjadi pencetus dosa ke neraka. Biar hidup sendiri dan masih kekal serinya daripada dikeliling lelaki yang mencemarkan maruah diri” *Muhasabah Diri . . .
orang kate kalau tak ade first step, takk akan ade second step kan ? so picture picture tak bertudung kat muka buku sume aku daah deleteso, rasa ape ? entah lah, no komen senang hati tak ? no komen jugak   korang pown support lah ! maksud aku support nih, korang jangan pulak dok goda …
YEAH YEAH RESULT KELUAR !!     first word  “ALHAMDULILLAH” kenape ?? sebab naikk ponter . . .  gembira ?? ya ! mesti-lah ! nak hinjut hinjut katil sampai terbelah 2   harapan ?? harap sangat sem depan naikk lagii . . saya NAK bile dah habiss 6 semester, saya dapat 3.75 dan keatas PLEASE DOAKAN KEJAYAAN …
Cek nak share sikit haihh . . . haa . .  ni lah pencuci muka yang amal selalu pakai . . pencuci muka nih harga rm 55 . .  macam biasa lah, dia khas untuk hilang kotoran, memutih, bla bla bla . .. ni pulak toner . . kalau rajin jerr pakai . . . …
update xpress ! 1) http://tekno.kompas.com/read/2012/04/11/16483561/Air.Pantai.di.Simeulue.Naik.6.Meter 2) http://www.melanaublogger.com/2012/04/updated-ombak-tsunami-dijangka-tiba-di.html berita mengenai stunamitakk tahu betul atau tidak, wallahualam, tapi amal dapat sumber dari 2 blog kat atas nihharap harap tiada perkara buruk yang terjadi DOAKAN RAKYAT MALAYSIA OK 
PAGE TOP