BAGI DOODLE FREE KAT SEMUA ORANG YANG DATANG KOMEN

Last updated : October 28, 2013
Assalamualaikum semua . . .
Tak jawab dosa
 !
 
Sejak beberapa hari yang lepas, amal dah start buat DOODLE . .
DOODLE ni amal nak bagi pada semua yang datang komen kat blog amal . . 
Tapi tengok jugak lah komen ape . .
Kalau setakat komen “anda ditag“, “mari join segmen“, “saya follow sini dari segmen yang sama
yang tu kami tak bagi lah . .
hehe
ada ramai jugak lah yang mengomen ngomen, tapi takk kesah lah kan . .
janji kami iklas nak bagi
Semalam kami tidur nak dekat pukul 6 pagi . . semata mata nak buat DOODLE FREE FREE kat hampa semua . .

TUNGGU OK DEAR SEMUA

!!!!

27 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/bagi-doodle-free-kat-semua-orang-yang.html/trackback

PAGE TOP