BAJU rm25 DAN JAM rm20 UNTUK DIJUAL !

Assalamualaikum.. Tak jawab berdosa! heheh
Kalau tengOk aku mesti tak percaya aku jual barang kan blogger blogger.. Straight to the point, Aku nak offer 2 BARANG dan ianya last stock…Biasa lah.. dah kalau barang last stock ni maknanya kena bagi murah even boleh bankrupt tapi nak tak nak kena kosongkan barang barang ni 🙂
Baju Muslimah !
Rm 25 tak termasuk postage (boleh minta murah lagi)
Saiz : Free saiz
Warna : Pink, Purple, Merah
Jenis kain : Jenis kain macam kain Lycra tapi ringan
*Tinggal 3 helai ni jer…  Menutupi bawah punggung

Rm20 untuk 1 jam ice watch+bekas+free postage
Beli banyak2 dan buat lah GA ke, segmen ke, contest ke… Aku dah bagi paling murah siap kotak untuk u all menabung lagi.. Tak pun buat koleksi 🙂 Aku tak pandai nak promote, kalau nak diikutkan member aku yang hensem sorang tu suruh jual rm25, tp untuk korang aku jual rm20 tanpa dapat komisyen.. huwaa ! :'( 
Pergi ke page aku : klik (page aku) hahahahaha percaya tak ? =..=”

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/baju-dan-jam-untuk-dijual-murah.html/trackback

PAGE TOP