Banyak gila Resepi Memasak Di Sini

Last updated : February 24, 2015

Aku ada jumpa satu Laman Web “Let’s Masak“. 

 

Let's Masak

Best website ni. Aku daftar minggu lepas. Terus terang aku tak tahu masak, tapi kauorang boleh tengok banyak resepi dalam ni. Lepas tu kalau korang nak try resepi dalam tu, boleh jugak. Nanti Lepas da masak, korang post dalam website tu. Nanti dapat mata/token dan boleh redeem dengan duit.

Tapi kalau korang post resepi korang sendiri/resepi yang korang ambil daripada internet (Tapi jangan plagiat, nanti dikira menipu), lagi senang dapat duit. Nanti lepas korang masuk/daftar, nanti baru lah kauorang tahu. 

Daftar Dan Lihat Resepi Memasak Di Sini

Nak daftar? Nah linknya. Klik untuk Daftar Let’s Masak. Sorry, aku tak tau sangat pasal website ni. Sebab tak habis godeh-godeh lagi. Just bagitahu korang je. Sebab sekarang cuti semester. So, kalau yang duduk rumah tu, yang masak apa-apa pun tak pe lah, nanti korang share dalam website tu. 

Aku join pun, sebab duit je sebenarnya. Haha. Aku nak beli handphone je ni 🙁 Ada lelaki pun join. Aku tak tau lah dia masak ke bini dia masak ke, tapi best kongsi resepi. 

Gila banyak duit. Kau kena rajin je

laman-web-let's-masak

SENARAI RESEPI:

  1. Appertizers
  2. Arab cuisine
  3. BeveragesTotal
  4. Biscuits and Cookies
  5. Bread and Pastry
  6. Breakfast and Brunch
  7. Burgers and Hotdogs
  8. Cakes
  9. Cereals
  10. Chicken
  11. Chinese cuisine
  12. Confinement
  13. Desserts
  14. Eggs
  15. Fish and Seafood
  16. Fritters
  17. Fruits
  18. Grilling
  19. Healthy eating
  20. Indian cuisine
  21. Indonesian cuisine
  22. International
  23. Jam and Spread
  24. Japanese cuisine
  25. Jelly and Pudding
  26. Kerabu
  27. Kid cuisine and Baby foods
  28. Korean cuisine
  29. Kuih muih
  30. Kuih raya
  31. Malay cuisine
  32. Meat
  33. Pasta & Noodles
  34. Porridge
  35. Rice
  36. Sambal
  37. Sandwhiches and Wraps
  38. Sauces and Condiments
  39. Sausage and nugget
  40. Singaporean cuisine
  41. Snack
  42. Soup and Stew
  43. Steam
  44. Thai cuisine
  45. Ulam and Salad
  46. Vegetables
  47. Vegetarian
  48. Western cuisine

Banyak kan? Sampai 48 Kategori yang kauorang boleh pilih. Nanti tengok la setiap resepi yang ada kat situ. Dah masak, bagi aku sikit 😉

Daftar Laman Web “Let’s Masak”

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/banyak-gila-resepi-memasak-di-sini.html/trackback

PAGE TOP