BELANJA BARANG RUMAH

Last updated : October 28, 2013
Nape tiba tiba sahaja nak story pasal barang rumah ??
Ok now, tetiba rasenya rindu yang teramat amat sangat nak beli barang dapur dengan HOUSEMATE CELOP CELOP . . sudah semestinya rumah no.22 depan kampus tuhh~~Bila HARI BURUH/PEKERJA selasa rituh, g shopping dengan family . .
kot lah ingatkan nak beli baju seluar bagai tu, rupanya beli barang dapur sambil cuci mata

btw, TAK MENGAPA. TETAP SERONOK DAN RINDU dengan mereka mereka yang dikenali sebagai sahabat baikk . .

 
Ok bila tengok harga beras kat atas, MAK AI, kami kat umah sewa makan guna beras cap rambutan jer kowt . . below rm30 . . tu pun da rase macam cekik darah . .  dah lah sekejap jer habis, disebabkan kami ada 6 orang . . hamekkaw . . seminggu jer da berapa kilo dah . . .TAPI LAIN KAT RUMAH, parent kite mesti nak yang terbaikk . . sebab tu kalau cuti sem balik umah, MEMANG LODED LA MAKANAN . .

AKSI AKSI SEMASA BELI BERAS 
Macam ni pown bulehh jugak . . . 
My MR. KACHAK kepunyaan my mum
Padahal beli beras jer pon . . . jangan ingat cincai 
ayah kalau HOT, ibu marah . .  =))
Bila jalan jalan, ternampak 2 cekelat kat atas . .
MASE KECIK MESTI ANDA SELALU MAKAN KAN KAN ???
Tibe tibe jer dia nak promote senduk tu . . mane dia dapat pown takk tahu lah 2 orang cikenit nih
erk
Ok now, tiba tiba rase bersyukur, Malaysia kini amalkan HARI TANPA PLASTIK . .
KALAU NAK, BAYAR 20 SEN
*Actually ada banyak lagi gambar. tapi malas nak letakk banyak banyak, bagi loading saja . .
*ayah sampai rimas sebab anak dia ni asyik dok gambaQ . .  kikiki
KESIAN AYAH

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/belanja-barang-rumah.html/trackback

PAGE TOP