BENTUK TABUNG AMAL DAN 6 HOUSEMATE ‘chelOp chelOp’

Last updated : October 28, 2013
Dan kalau title pown 6 housemate, mesti lah ada 6 tabung kan kan ??
Hahahahaha . . ada macam macam bentuk tabung ada kat rumah sewa ni . . .
Beruang, kartun, pili bomba (tu pun ade =.=”), love love bagai, pejabat pos
dan
hujung sekali tu rahsia . . huhuhu
Kalau nak tau, tengok gambar bawah bawah yerr . . .
Ni ieta punya . .
Tabung dia sorang jerr yang penuh dengan duit syiling . . .
Orang lain semua hampeh !
Al maklum lah, dekat rumah ni, dia merupakan BANK NEGARA
Ni iera punya . . .
Tabung dia kartun kartun pun serupa macam perangai dia yang happening tuhh
Tabung paling cantik + comell, tabung ni lah . . .
Tabung ni ieta bagi kat eija masa birthday dia . . .
So, maknanya, ni tabung eija lah kan ?? haha
Kalau pening, abaikan
TADAAA !!!
Hahahahahha
Jangan gelak !! jangan gelak !!
ni tabung amal
Ni orang panggil pili bomba . . . .
(kebetulan pulak ayah kerja bomba)
aku ada, kau ada ??
Ni pejabat pos yang tiada surat tapi ada duit
haha
Ni tabung dayah . . .
Tabung dia sat sat ada duit, sat sat takde duit . . .
Sama macam iera punya . . .
Dia ada, kau ada ?
Semua tabung dah ada . . .
Terima kasih baca entry tabung yang mengarut ini . .
Amal just nak cakap, jangan lupa menabung dari sekarang
sebabnya akan datang belum tentu duit kita banyak lagi kan ??
Kalau pergi kat gambar first (kat atas sekali) ada 1 tabung yang samar samar kan ??
Kalau sape yang takk scroll ke bawah, mesti tak tahu tabung ape . .
kalau sape dapat teka tu tabung apa, awal awal lagi, memang korang superb !!
Ni tabung alia . . .
comel jer tabung dia . .
KORANG JANGAN GELAK !!
Ada orang tabung dia, bantal tau !
-jangan lupa menabung-

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/bentuk-tabung-amal-dan-6-housemate.html/trackback

PAGE TOP