BIG Giveaway : Idola Saya by Nurul


WANG TUNAI RM 100 (1 pemenang)

HADIAH LAIN YANG DISEDIAKAN :

Dress Peplum (1 pemenang)
Obuse Candy Tint (1 pemenang)
Topup Rm 10 (2 pemenang)
Topup RM 5 (2 pemenang)
Topup RM 10 (1 pemenang)
Topup RM 5 (2 pemenang)

Tarikh tamat : 25 Mei


Idola saya Tun Dr Mahathir Mohamad.. Siapa yang tak kenal beliau melainkan bukan bangsa Malaysia sendiri..kekeke…

Kata-kata Dr Mahathir :

“Dunia moden adalah dunia perlumbaan. Yang malas akan ketinggalan. Cuma yang berusaha akan berjaya.”

“Musuh kita yang besar ialah diri kita sendiri. Terdapat sikap negatif di kalangan kita yang menyebabkan kita selalu memandang rendah terhadap kita dan membesar-besarkan kebolehan orang lain.”

*punya lah promote berhabis habisan hari ni (24/5) last last tengok balik link.. 🙁 urm xpe lahhh … 
nak promote nak menang top referal tapi g letak link blog tuan GA.. Macam mana lah aku nk dapat top referal.. hahahaha
mesti tuan GA Traffik naik, sebab time awal2 promot pun, trafik aku naik sampai beratus sebab GA ni jer… 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/big-giveaway-idola-saya-by-nurul.html/trackback

PAGE TOP