Blog Berwajah Baru

Sebenarnya aku tak suka theme blog yang sekarang. Sebab nampak macam blogspot. Tak nampak macam wordpress. Tapi lama-lama, macam cantik lah pulak bagi perempuan macam aku. Haha. Sebab simple. Aku nak blog yang nice and clean. Tak sarat dengan sampah. Sedar diri ni bukan kategori blogger dah aku tengok. Sebab jarang update. Blogger lain siap boleh pergi luar negara dengan bawa title ‘blogger’. Aku pulak masih berada di dalam bilik sambil scroll Instagram sajat dan zatizaini. Damn.

Sebenarnya aku ada banyak gila nak cerita. Tapi sebab aku malas nak buka blog, jadi aku biarkan macam ni je. Padahal bila kira balik, duit untuk hosting blog ni RM60/setahun. Harga domain cikamal.com RM45/setahun. Rabak duit. Nasib baik blog ni + blog lain boleh jana duit. Jadi setakat RM105/setahun, kira okay what nak balik modal. Sebab dengan blog ni la aku serius. Sebab blog ni la aku habis banyak duit beratus-ratus. Dan dengan blog ni jugak lah aku dapat banyak duit, hadiah, voucher, dan macam-macam lagi. Menangis woi kalau blog ni hilang dalam hidup aku, even aku tak selalu menulis.

Hacker yang dah berjaya hack blog ni tanpa aku sedar, buat aku rasa hilang kewarasan. Seminggu blog ni tak boleh buka (sebab masalah domain kot) buat aku gelabah habis. Kau bayangkan kalau blog ni betul-betul hilang, menangis aku weyh.

Image result

Okay bye sayang-sayang. I nak tengok Now You See Me 2.

5 Comments

    • amal da xreti blogspot. serius xtipu… haritu log in blogspot, xsmpi 10 minit, tutup balik. sbb da xingat apa daa. lg la nk main dgn code.. lg haru.. hehe sorry sgt2 ^.^

    • sibuk yang amat dong… kesian kat blog ni pun ada jugak.. tapi tu la, xsempat..busy sgt kat usm 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/blog-berwajah-baru.html/trackback

PAGE TOP