BLOGGER PEMALAS GILA!

Last updated : April 7, 2014

BLOGGER-PEMALAS

     Aku memang pemalas. Malas betul nak blogwalk dan bagi komen bernas beserta doa moga blog korang dilimpahi rezeki. TAPI !! Aku akan blogwalk orang yang drop komen kat blog aku. Memandangkan blog ni spesis wordpress, bloglist tiada. Jadi.. yang drop komen, korang memang akan di blogwalk balik. Dan bila “tak malas sangat” datang, maka aku akan blogwalk komen2 lama…

     Jadi… Untungnya korang komen even sekali, aku akan blobwalk berkali-kali… Susah nak bagitahu macam mana huru-hara hidup bila boleh bukak laptop hanya tak sampai 20 minit sahaja. Sakit Hati tau! Rasa macam nak makan orang

     Tu tak masuk lagi mood nak menulis. Semua kelaut! korang boleh percaya aku ni betul-betul malas dalam blogwalk blog orang lain 🙂 Tapi start aku baca entry Denaihati mengenai Bounce Rate blog Beautifulnara memang gila, terus blogwalk blog korang, aku akan klik entry yang lain. Tak rugi korang baca entry Blogger Denai Hati.

BLOGWALK BLOG PR 2:

http://www.broframestone.com/
http://fitrihadi.com/
http://solehahshamsuddin.blogspot.com/
http://www.erazfadli.com/
http://www.kakisembang.com/
http://bicarasigadisdesa.blogspot.com/
http://www.iffahafeefah.com/
http://mamakembar3.blogspot.com/
http://www.bicaramakdara.com/
http://www.qasehdalia.com/
http://www.bakul2011.com/
http://www.mawardiyunus.com/

19 Comments

  1. kan bila datang mood rajin gila baru lh nk jelajar ke bloh2 yang tak pernah di kunjungi dan tinggal kan komen
    kihkihkih sama lah bukan malas benar nya sebab bila dah terlalu letih nk buat apa pun malas ..
    [nama] recently posted…Edisi Merepek Malam HariMy Profile

    • waalaikumussalam… klu amal, klik je..hehe..utk kurangkn bounce rate katanya… 😀

  2. Mood aku pulak cam bermusim
    time rajin bermacam2 jenis blog aku terjah
    time malas bukan cakap nak blogwalking…
    nak tulis entri kat blog sendiri pun dah malas.haha
    [nama] recently posted…Hello world!My Profile

  3. Tebiat akak, akak kalo dah suka satu2 blog tu… habis melambak2 entri dia akak gelidah. Lebih2 lagi kalo blog yg mcm blog cik Amal nih, ada comment luv yg leh leyak melambakw link entri kakak. best pulok rasenye… wakaka…
    [nama] recently posted…Senarai blogwalking 14.4.14My Profile

    • akk tunggu je.. nnt da update PR, mesti naik punya 😀 mne tau rezekii akk ke 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/blogger-pemalas-gila.html/trackback

PAGE TOP