BLOGGER SIAPAKAH ?

Last updated : October 28, 2013

First time aku masuk blog ni, bagi aku, bapak cute gila…dengan cartoon bagai, paling suka penulisan dia, slumber,first time tengok terus suka…aku rasa dia pandai melukis kowt, kalau tak, takkan dia boleh design background handphone dia begitu cute walaupun gambar robot.. fanatik robot gamaknya…

ARGHH !! SUKA TENGOK BLOG DIA !!!

Aku jumpa blog dia dari blogger PARI-PARI PUTIH… blogger PPP (pari pari putih) pulak, aku suka lagu blog dia.. serius tacing gila.. rasa nak nangis nangis je..ye la,jauh dengan family sebab study punya pasal, kena lah berkorban…paling koman pown, nangis dalam toilet je…bapak sedih nangis dalam toilet ='(
aku replay lagu dia entah berapa puluh puluh kali dah…nasib baik tak lingkup(jahanam) ‘playlist’ tu aku dok asyik replay

Owner blog ni geng “APAKAH”.. ala…. yang tempat orang duk ping entry + melawak bersama-sama gitu.. tapi aku tak kenal sapa dia… ye la, aku jarang lah mentonjolkan diri untuk komen kat group tu, aku just tengok + senyum sorang sorang sebab lawak gila tengok diorang melawak..kalau nak masuk group ping entry yang macam keluarga, korang g lah join group ni..tapi aku serius tak biasa… mungkin tak ngam kowt dengan diorang… tapi apa apa pun, diorang memang terbaik…Paling superb orang yang tubuhkan group tu (MK SHAHIRhttp://www.mksyahir.com/

Siapa dia yang aku duk asyik cerita ??? beliau adalah …..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
# aku pun tak kenal siapa
aku cuma agak je, dia geng “APAKAH”
Tapi blognya “http://zyraroxx.blogspot.com
BOLEH BERITAHU SIAPA BELIAU ??
—————————————————————————-
ENTRY TERBAIK
  1. STATUS TERBAIK UNTUK ORANG YANG DIHACK
  2. DOODLE UNTUK SPONSER
  3. YUNA SEND EMAIL KAT AMAL
  4. BAGI DOODLE FREE KAT SEMUA ORANG YANG DATANG KOMEN 

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/blogger-siapakah.html/trackback

PAGE TOP