Bukti Produk Legacy Secret SELAMAT Atau Tidak

Last updated : September 24, 2014

legacy-secret

Baru-baru ni, aku try pakai Vee Spray, produk Legacy Secret. Sebelum nak guna, aku check dulu ada certificate atau tak, ye laa, takut lah jugak kalau-kalau ada keburukan ke. Alhamdulillah, produk ni selamat.

Bila pakai Vee Spray tu, serius best. Sejuk dan wangi. Korang boleh tengok review aku di entry sini “Atasi Keputihan Dan Bau Dengan Vee Spray”. Buat masa sekarang, aku nak cerita pasal produk intim paling selamat.

Kalau korang rasa was-was, boleh check sendiri. Sebab kalau aku syok sendiri cerita pasal produk tu selamat, produk ni selamat, bukannya boleh pakai. Korang boleh je kata aku tipu even aku tahu “produk legacy secret ‘paling selamat.

Disebabkan banyak kes produk tiruan, produk copy paste lepas tu letak bahan kimia, jadi di sini, aku akan beritahu cara-cara membezakan produk tiruan dengan yang sebenar.

cara-cara-membezakan-produk-legacy-secret-tiruan-dengan-yang-sebenar

Cara-cara Mengenalpasti Produk Legacy Secret Tiruan atau Tidak

 

1. Pengesahan Melalui Visual
Lihat perkataan “LS”dari sudut serong 15 darjah

Pengesahan-produk-tiruan-legacy-secret

 

2. Pengesahan Melalui Sentuhan
Cetakan timbul yang dapat dirasa menggunakan jari

 cara-check-produk-legacy-secret-tiruan-harum-malam

 

3. Pengesahan Melalui QR Wechat
Imbas kod produk dan info akan diberikan

wechat-legacy-secret-harum-malam

facebook-legacy-secret

PERINGATAN !!!

  • 1 QR kod hanya boleh di imbas 5 kali sahaja .
  • Sekiranya melebihi had, korang akan diberikan no telefon syarikat diorang untuk pengesahan produk.
  • Pastikan beli produk original. Produk tak original takut ada kesan sampingan. Bahaya jugak tu.

Cara Kenalpasti Harum Malam Yang Original Atau Tiruan

harum-malam-original-atau-tiruan

Wechat ID : harummalam

 

Sini ada video “Cara-cara Mengenalpasti Produk Legacy Secret Tiruan atau Tidak” yang boleh korang tonton.

 

Kalau korang nak beli mana-mana produk mereka, boleh husya di:

1 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/bukti-produk-legacy-secret-selamat-atau-tidak.html/trackback

PAGE TOP