CARA DAFTAR HEARTBEAT

Last updated : October 28, 2013
HEARTBEAT NI APE ???
Dia macam nuffnang dan churpchurp jugak lah . .
boleh jana pendapatan melalui belog  🙂
Kalau korang teringin nak daftar HEARTBEAT ni, amal akan buat TuTo sikit . . harap harap dapat lah bantu korang yang teringin ber-jinak jinak dengan HEARTBEAT nih
KLIK iklan kat atas ni dan akan keluar macam gambar di bawah ni


JANGAN KLIK YANG ANAK PANAH TU, KLIK “LET US START”
Klik “CREAT ACCOUNT”
Dah isi semua tempat kosong tu, klik “i agree blablablabala” then SUBMIT
 
 
Lepas submit, akan keluar macam gambar kat atas ni
#Klik MY HB!Affiliate
 
 
klik “online application”
 
 
Isi semua tempat kosong, dan pilih korang nak pembayaran melalui apa . . 
Kalau macam amal, pilih cheque . . 
Then klik “I agree blablabla”
Jangan lupa submit
 
 
Selepas itu, klik “GET A CODE”
 
 
Korang boleh pilih nak iklan dalam bentuk apa (kat dalam petak). .
Kalau macam amal ambil HORIZONTAL dan SQUARE
Korang nak letak iklan banyak banyak sampai satu blog pown takpe . . Ikot korang lah
copy “CODE”
CARA MASUKKAN CODE DALAM BLOG
1)DESIGN
2)ADD A GADGET
3) HTML/JAVASCRIPT
4) PASTE CODE TADI
#preview dulu kot lah kalau takk jadi . . (kalau tak jadi, gitau kat ruangan komen)
Then baru save
SIAP
Heartbeat ni pun amal tahu bila kunjung belog lyssa

“KLIK UNTUK DAFTAR HEARTBEAT”

42 Comments

  1. hye amal…
    iema da dftar…
    dr dulu lg iema nx dftar HEARTBEAT nie, cume iema xde mase je nx menjoin kn dri…
    ble xbz lupe plax pasal nie…
    kalau amal x ckp pasal HEARTBEAT nie, mmg iema x dftr la jwp nye…
    btw thanx ye ^^

  2. awk…tenkiu bg cara dftr bende ni…sy nk tnye cmne cara nak letak iklan churp-churp tu..sy dh dftr tp xpandai nk letak dlm blog…mane dpt kod die..ke mcmna…pening sy fikir…nuffnang pun same…bende ni sy dh lame dftr tp xtau cmne nk ltk dlm blog..tlglah sayeee……..ape pun tq byk2 awkk…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/cara-daftar-heartbeat.html/trackback

PAGE TOP