Cara daftar whohaa

cara-daftar-whohaa

Assalamualaikum..

      Korang tahu tak pasal Whohaa? Benda ni best! Macam churp-churp tak pun 8share. Cuma bezanya, korang kumpul point kemudian redeem dengan barang. Sangat-sangat seronok.

     Dan korang tak payah promote pun iklan tuu.. Korang hanya perlu jawab soalan dengan betul dan dapat point dengan sendiri.. Best!!!!

     Antara barang yang boleh redeem :

cara-daftar-whohaa

cara-daftar-whohaa

     Ini point yang diperlukan. Senang bukan ? Macam amal sehari dah boleh dapat 100++.. Dalam sebulan, korang boleh redeem point korang (jika barang tersebut memerlukan point sikit). Kalau point KFC ni boleh la korang redeem 🙂

Cara daftar whohaa ??

     Pergi website Whoohaa di sini. Isi Form macam kat bawah ni. Yang penting jangan tipu. No phone pun isi. Sebab nanti korang nak log in whohaa, dia akan send code verification whohaa, kat no korang. Email pun isi, nanti dia akan comfirm pendaftaran 😀 Senang cerita, isi semua bagi lengkap dan jangan tipu. 🙂

cara-daftar-whohaa

Amal harap dalam bulan ni boleh redeem Fujifilm Instax Mini 8 .. aamiiin..

KLIK SINI UNTUK DAFTAR WHOHAA

19 Comments

  1. tak brapa pham la…
    klu dh ckup poin cmne nak tbus?

    • dah cukup point, nnt kita pilih barang mana yg kita nak tu 🙂
      lepas tuu then dia akn hantar barang tu kt rumah

  2. Macam senang je nak dapat point. Tapi aku masih seram la bila disuruh letak no phone tu. Macam2 boleh jadi bila orang dapat no phone nih.
    [nama] recently posted…Terasing Di Bumi SendiriMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/cara-daftar-whohaa.html/trackback

PAGE TOP