Cash out 8share Rm1590

Last updated : October 28, 2013

Assalamualaikum.. Tak jawab berdosa!

Alhamdulillah.. Hehe.. Hehe.. *sengeh-sengeh

Semalam g bank, nak cucuk duit, tiba-tiba gaji lebih banyak dari biasa. Pelik. Okay aku agak 8share da masuk duit.. Yezzaaa! Masa tu best kemain lagi. *sengeh *sengeh

Aku kumpul setahun lebih, baru boleh keluar duit tu.. Acctually dulu aku malas. Sebab tu sampai ambil masa setahun. Ye la.. Nak bagi orang minat dengan iklan, memang susah. Lagi-lagi kalau orang tu pun ada 8share jugak.

Tapi sebenarnya, kalau korang rajin share link, sebulan korang boleh dapat rm100 lebih. Buktinya, aku ambil masa sebulan atau 2 bulan (*okay lupa) untuk share link.. Sebelum ni asyik ada rm22.00 lebih je.. Tapi sejak 2 bulan 3 bulan ni share link, baru lah merasa Rm160 sekarang πŸ˜€ Tajuk kat atas, saje buat gempak πŸ™‚ Tapi mana tahu termakbul ke lepas ni. HeHe.. Aamiiin..

8share tipu ? Tak. Lantak korang nak pikir macam tu, janji aku dapat merasa rm160 yang tiba-tibanya jadi Rm159 disebabkan tolak seringgit. Aku lupa!

8SHARE TIPU
8share tak tipu πŸ™‚
Β  Β  Β Korang nak daftar 8share ? Boleh πŸ™‚ Try lah daftar.. Jadikannya ianya pendapatan sampingan πŸ™‚ Memang la sikit je pun duit yang dapat, tapi korang pikir, siapa yang boleh bagi duit beratus ratus dengan free-free je? Tiada siapa nak bagi bukan ? Daftar pun free.. HaHa best!

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/cash-out-8share-rm1590.html/trackback

PAGE TOP