Saya pernah menemani umi ke sebuah kompleks membeli belah. apa yang melucukan pemikiran saya saat kami ke kaunter pembayaran adalah, kesemua yang mengendalikan kaunter bayaran adalah manusia. Mereka terdiri dari pelbagai bangsa, ada Melayu, Cina, India, dan dari Bengali dan Indonesia, namun semuanya tetap manusia. Tetapi setiap kali selesai pembayaran, setiap komuter di kaunter akan …
cara-daftar-whohaa
Assalamualaikum..       Korang tahu tak pasal Whohaa? Benda ni best! Macam churp-churp tak pun 8share. Cuma bezanya, korang kumpul point kemudian redeem dengan barang. Sangat-sangat seronok.      Dan korang tak payah promote pun iklan tuu.. Korang hanya perlu jawab soalan dengan betul dan dapat point dengan sendiri.. Best!!!!      Antara barang …
  Assalamualaikum…   Kadang-kadang dalam kehidupan kita yang sekarang ni, sikap sopan santun ni tiba-tiba ghaib bila marah dan sebagainya. Jadi, tonton video ni masuk terus dalam kepala. Sama-sama kita ambil iktibar
  Assalamualaikum..   Video Orang memperbaiki diri daripada Dr Muhaya selama 45 minit
  Assalamualaikum..   Di sini ada satu video daripada Dr. Muhaya, Orang murah hati. Video 44:08 minit sangat sangat best ! Siapa yang dah tengok, tahniah okay 🙂
  Assalamualaikum..   Siapa yang sudah tengok video Orang berwaspada daripada Dr Muhaya ini, amal ucap tahniah ! 🙂 Ambil masa 46 minit untuk dengar video Orang berwaspada ini sambil masak ke, lipat baju ke..
PAGE TOP