Dan kalau title pown 6 housemate, mesti lah ada 6 tabung kan kan ?? Hahahahaha . . ada macam macam bentuk tabung ada kat rumah sewa ni . . . Beruang, kartun, pili bomba (tu pun ade =.=”), love love bagai, pejabat pos dan hujung sekali tu rahsia . . huhuhu Kalau nak tau, tengok …
Korang nak entry korang selalu di terjah ?? guna lah PING BUSUK Haa !! Ni lah PING BUSUK Even nama dia busuk, tapi dia banyak menolong blogger blogger naikkan trafik Macam ni lah laman PING BUSUK Korang hanya perlu sign in guna facebook atau twitter . . “SUBMIT ARTIKEL ANDA“ DONE!
Sticky post mengancam dan cepat apa yang mengancam pun tak tau lahHari ni, portugal kalah . . . k fine, SEDIH ! Actually, amal minat spain dan portugal . . tapi tak tau lah pulak diorang akan bertembung untuk separuh akhir ni . . . orang lain minat satu jer, aku minat sampai dua Amal …
  Cermin mata Versi ATOK TUA tengah HOT kan kan . . Sampai kan, orang sanggup beli yang beratus ratus punya + letak power cermin mata . .    NAMPAK TAK CERMIN MATA KAT ATAS NI ? Ini kepunyaan one of my BESTFRIEND CELOPCELOP, IETA, dia punya cuma seploh hinggit jerr . . Tapi tetap …
        Semalam, 17/6/2012 amal balik Tanjung Malim,Perak . . Tempat kami belajar kat UPSI nun ~ Bertolak pukul 8.18 pagi mengikut masa tiket ..  hari ni tiba tiba nak puji KTM pulak, sebab train datang lambat beberapa minit jer . . dalam 2 3 minit macam tu lah . . selalunya, lambat sangat sangat. …
  SELAMAT HARI LAHIR DAN   SELAMAT HARI BAPA    TO  MOHD FADZIL a.k.a ayah saya         Ni lah ayah kami ~~   DIA SEBENARNYA COVER MACHO DIA KATA MUKA DIA MACAM NORMAN HAKIM #Walaupun orang banyak dok tegur dia macam norman hakim lah apa lah, TAPI DIORANG SEMUA TU KERABUNAN TAHAP …
PAGE TOP