6 PERKARA PELIK TENTANG CIK AMAL : 1) CEREWET  (Kebersihan diri) :     ✿ CEREWET ni jadi pilihan utama sebabnya korang gerenti takk tahan dengan MRS CEREWET ni . Sebagai contoh lah kan, kalau sapu tangan atau tuala yang baru basuh terjatuh atas lantai (dengan takk sengaja),even lantai tu bersih baru ditonyoh tonyoh oleh …
WAHH !! Punya lah suka bila amal bukak email, then nampak email from Yuna TAPI KAN . . . .  . .   Bad News: You might not win today klik 2 kali untuk nampak besar   huwaaaa !!! ='(   Yuna kata amal tak menang SAYS BIRTHDAY GIVEAWAY hahahahahaha Nak tergelak pun ade   …
Dalam entry yang lepas (klik), actually baru semalam lah kan, buat header baru tapi masalahnya, ada sedikit problem yang boleh menyebabkan jiwa ini sedikit “DOWN” (nape lah header aku buruk) But now, HEADER TERBARU DARI YANG TERBARU simple+kecik+takde gambar muka ku yang merepek ni.. Kalau orang kata, header semalam lagi ok (klik), tapi bagi amal, header …
Bila selalu blogwalk, selalu tengok header blogger lain comell comell + gempak gempak . . kalau nak dibandingkan dengan amal punya, macam langit dengan bumi, kura kura dengan arnab . . ngehngeh . . Yang ni header amal yang lepas . . Ok fine~~ kami mengaku, ini “the worst header” yang pernah kalian kalian jumpa …
hehe . . my ADEK baru jer cakap “HANG DOK PROMOTE KAT ORANG, HANG PON ADA MASALAH”Sob sob . .  sengal giler . . itu bukan ceritanya . . ceritanya bermula apabila amal  bagi email kat HEARTBEAT, then dengan tidak disangka sangka, HEARTBEAT balas email saya . . Berbekalkan “ENGLISH YANG TUNGGANG LANGGANG”, baca-lah email …
Teringat lagi masa kat sekolah, Amal and the gang bolehh “cuti” kelas, then pergi bilik guru kaunseling . . (SIAP ADA GANG) Banyak kali sehinggakan one day tu stop ponteng sebab ada masalah dengan guru kaunseling . . Ada ke patut boleh ada masalah dengan guru . . TAK PATUT !!! (Sekarang jer lah cakap …
PAGE TOP