Nape tiba tiba sahaja nak story pasal barang rumah ?? Ok now, tetiba rasenya rindu yang teramat amat sangat nak beli barang dapur dengan HOUSEMATE CELOP CELOP . . sudah semestinya rumah no.22 depan kampus tuhh~~Bila HARI BURUH/PEKERJA selasa rituh, g shopping dengan family . . kot lah ingatkan nak beli baju seluar bagai tu, …
Perlu ke erk LETAK LAGU DALAM BELOG ?? blog amal yang dulu dulu ade letak banyak lagu . . tapi kan . . . . Perlu ke erk ??  sekarang, my opinion lah kan, tak perlu lah . .Kenapa ? Dah loading bagai . . Sape suka ??  Sorry yer sape yang view dis belog . …
SAYA MERUPAKAN PENGANGGUR TERHORMAT BANGAT ! apa amal buat kat umah ni pown, xtahu lah . . kalau bangun pagi pagi pown, petang tido lagi dah bila ngantukk . . .  bila tido petang tuh, malam jadi takk bolehh tido . .bila malam nya takk bolehh tido, lepas subuh baru bolehh tido . . dah …
2.0       Pengenalan:                         Pensyarah saya iaitu Cik Saida telah memberi satu tugasan individu yang perlu disiapkan sebelum minggu ke-12. Tugasan yang perlu dilakukan ialah merancang dan membina model atau bahan yang dapat merangsang dan membantu perkembangan kanak-kanak. Setiap pembinaan model atau bahan mesti disertakan dengan laporan bertulis. Saya perlu memilih satu perkembangan daripada 5 …
Bulan 7 ni ada paper MUET . .  so, dengan bangganya nak bagitahu, OUHH~~ I’M HAPPY TO SIT FOR THIS KILLER EXAM !!!!dah lah english terabur dan semestinya gagap terketak ketak lutut nak speaking dengan orang lainn . . giler ke hape hah ?  macam takk PERCAYA SAHAJA aku KENA amek exam ni dah lah …
orang kate kalau tak ade first step, takk akan ade second step kan ? so picture picture tak bertudung kat muka buku sume aku daah deleteso, rasa ape ? entah lah, no komen senang hati tak ? no komen jugak   korang pown support lah ! maksud aku support nih, korang jangan pulak dok goda …
PAGE TOP