Bulan 7 ni ada paper MUET . .  so, dengan bangganya nak bagitahu, OUHH~~ I’M HAPPY TO SIT FOR THIS KILLER EXAM !!!!dah lah english terabur dan semestinya gagap terketak ketak lutut nak speaking dengan orang lainn . . giler ke hape hah ?  macam takk PERCAYA SAHAJA aku KENA amek exam ni dah lah …
orang kate kalau tak ade first step, takk akan ade second step kan ? so picture picture tak bertudung kat muka buku sume aku daah deleteso, rasa ape ? entah lah, no komen senang hati tak ? no komen jugak   korang pown support lah ! maksud aku support nih, korang jangan pulak dok goda …
YEAH YEAH RESULT KELUAR !!     first word  “ALHAMDULILLAH” kenape ?? sebab naikk ponter . . .  gembira ?? ya ! mesti-lah ! nak hinjut hinjut katil sampai terbelah 2   harapan ?? harap sangat sem depan naikk lagii . . saya NAK bile dah habiss 6 semester, saya dapat 3.75 dan keatas PLEASE DOAKAN KEJAYAAN …
Cek nak share sikit haihh . . . haa . .  ni lah pencuci muka yang amal selalu pakai . . pencuci muka nih harga rm 55 . .  macam biasa lah, dia khas untuk hilang kotoran, memutih, bla bla bla . .. ni pulak toner . . kalau rajin jerr pakai . . . …
apa itu jerawat, takk perlulah amal explain . . dulu, amal banyak sangat sangat JERAWAT. Nak dijadikan cerita, amal g FACIAL . . kowt lah kalau hilang chipsmOre tuh sume, tapi sekarang rasa MENYESAL YANG AMAT SANGAT ! sebab ape ? 1) dia picit jerawat guna mesin . .  sampai ade keluar api tuh . . …
PAGE TOP