Hanya Daftar dah boleh menang sebijik i phone 6 plus 64gb. Gila tak menggelabah. Siapa taknak handphone  bhai. Aku bagitahu cara-caranya ya. 1. Klik Daftar “Menangi i phone 6 plus 64gb” 2. Klik register 3. Isi Ruangan di bawah. Kalau nak senang klik “Register using Facebook”. Tapi tetap kena masukkan username, email tu semua. Sebab nanti …
Aku suka baca blog tentang kehidupan dan yang positif. Senang cerita, Malaysia Best Blog 2015 yang paling aku suka adalah mengenai mengenai skrip kehidupan. Blog mengenai bagaimana peritnya menjadi seorang yang miskin, blog yang cerita tentang kehidupannya. Blog mengenai susah senang kau hidup di dunia. Jatuh bangun sebagai seorang suami atau isteri. Itu kriteria blog yang aku nak. 10 …
Buffet Ramadhan Casa Ombak – Ramadhan Menjelma kembali! Setiap orang sudah tentu mempunyai ‘moment’ indah menikmati juadah berbuka puasa bersama keluarga mahupun sahabat handai. Walaupun baru sahaja menginjak hari keempat berpuasa, namun laman sosial seperti instagram, facebook dan twitter telah banyak dihidangkan dengan gambar, status dan ‘hashtag’ yang berkaitan dengan puasa. Umpama ‘pameran Ramadhan’, tidak …
How to start an entrepreneurs business with Muslim Niaga? Muslim Niaga is a success drop ship platform for the Islamic product. They will help drop ship entrepreneurs to have their own website online store. But the first thing entrepreneurs must do is they have to register in certain packages which have been offered by Muslim Niaga. After registration …
ASSALAMUALAIKUM 🙂 Jom meriahkan Sweet Giveaway By Misz Nadea & Liniey Nor!! Top refferal RM 50 x 2 serta pelbagai hadiah yang sweet untuk dimenangi. Clik banner untuk join! 14/03-14/04 2014 Sweet Giveaway By Misz Nadea & Liniey Nor ditaja oleh: Pingje.org Khairul Asrol Misz Nadea Emas Putih Hana Jay Bee Noormaslina.com Liyana Fairuz Mia …
“Weyh! Jom Aktifkan MYKAD kauorang“, Jom jadikan MYKAD sebagai “mykad smart shopper” gituu.. Haha. Dah selalu asyik-asyik JPN MYKAD, MYKAD Malaysia, hari ni bagi jadi “mykad smart shopper“. HAHA Sebelum aku buat-buat pelawa kauorang sambil cakap “Weyh! Jom Aktifkan Mykad kauorang“, aku nak bagitau yang aku tak percaya benda karut ni. HAHA. Sifat manusia yang …. Eh Eh! …
PAGE TOP