Lawak FIFA Gambar tiada kena mengena. Apa-apa pun, terbaik Ronaldo ! Sketsa sempena piala dunia..haha Isteri: Abang, pasukan mana main hari ni?Suami: Hari ni tak ada perlawanan lah sayang.Isteri: Oh! Dah habis ke? Jadi siapa menang? Suami: Tak habis lagi. Cuma World Cup berehat hari ni. Isteri: Oooh! Jadi sekarang dah habis separuh masa pertama …
  Siapa up to date dengan FIFA 2014? Aku salah seorangnya. Tapi aku hanya ambil tahu pasukan mana yang menang bila perlawanan disiarkan di TV. Kalau tak disiarkan kat TV, aku buat tak tahu je. Pasukan mana yang aku pilih ? Semestinya yang ada jejaka Hensem. Yang botak, bermisai, janggut panjang2, jambang dan gelap-gelap, aku …
Aku selalu isi minyak kat Mobil/Petron RM 50 ke atas dan dapat Air Spritzer botol besar free. Benda free siapa taknak kan ? Tapi yang meragukan sekarang adalah adakah Spritzer boleh minum? Siapa yang tak tahu, meyh abang nak bagi tahu.  Ada orang kata Spritzer tak boleh minum. Sebabnya kilangnya berdekatan dengan kubur cina. Ahh sudah! Kami …
cara-daftar-whohaa
Assalamualaikum..       Korang tahu tak pasal Whohaa? Benda ni best! Macam churp-churp tak pun 8share. Cuma bezanya, korang kumpul point kemudian redeem dengan barang. Sangat-sangat seronok.      Dan korang tak payah promote pun iklan tuu.. Korang hanya perlu jawab soalan dengan betul dan dapat point dengan sendiri.. Best!!!!      Antara barang …
telur-atau-ayam-dulu
                          Aku sokong jawapan ni : hehe… Lawak kan?? Bila aku tengok jawapan panjang lebar tu, aku rasa mungkin betul kut, ayam keluar dulu. Rasa-rasa korang? RAKYAT MALAYSIA PART 1 LAWAK RAKYAT MALAYSIA PART 2 LAWAK RAKYAT MALAYSIA PART 4 LAWAK   Kredit gambar: My …
Assalamualaikum semua…        Aku suka tengok komen facebook daripada gambar. Kadang-kadang gelak sampai tak ingat dunia. Tu baru tengok komen.. Macam-macam ragam. Pendapat orang lain-lain. Jadi macam-maca komen yang diorang tulis, menunjukkan pendapat diorang yang lain-lain tu.. serius lawak!! hahahahha   kredit gambar      Kalau korang sendiri nampak haiwan ni, korang nak panggil …
PAGE TOP