CIKGU!! CIKGU PAKAI BAJU TU LAGI ???

Last updated : October 28, 2013

Assalamualaikum… Tak jawab berdosa!

     Hari ni sekolah. Dan hari ni lah kena hantar lesson note dan hari ni jugak lah baru terhegeh-hegeh nak siapkan. Hari ni pakai jubah, even sepatutnya guru tak boleh pakai jubah (kalau tak silap la…dengar cakap orang lain).
     Mood untuk hari ni tak dapa dikenalpasti. Sebabnya… Cuba korang bayangkan, budak darjah satu dah pandai pegang tempat lucah. Terperanjat tak ? Cuba pikir, macam mana 10 tahun akan datang. Marilah sama-sama kita doa, kanak-kanak pada hari ini akan jadi tonggak negara pada akan datang. Bukannya untuk yang bukan berfaedah..  Aamiiin

Aku baru balik dari majlis rumah terbuka. Tengah syok-syok makan, nampak lah anak murid.. Dan aku pergi majlis ni pun pakai jubah yang pagi tadi aku g sekolah. Ayahnya nampak, anak murid aku tu tak tau lah nampak ke tak aku. Kebetulan ayah dia pun cikgu, so kenallah aku.. Aku tunggu jer hari isnin ni dia nak kata apa..

Cikgu!! Saya nampak cikgu.. Cikgu pakai baju jubah sama macam kat sekolah kan ?

p/s: errr

1 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/cikgu-cikgu-pakai-baju-tu-lagi.html/trackback

PAGE TOP