Contest SEO Eridy

Contest-SEO-Eridy

Contest SEO Eridy

Contest-SEO-Eridy

Contest-SEO-Eridy

     Esok merupakan tarikh tamat Contest SEO Eridy. Dan ini merupakan entry ketiga dengan menggunakan keyword Contest SEO Eridy di setiap entry. Entry pertama bertajuk Contest SEO Eridy daripada Eridy.com, kedua pula CONTEST SEO ERIDY dan kini Contest SEO Eridy.

     Bersungguh-sungguh aku join Contest SEO Eridy ni. Bukan untuk menang tapi aku nak tengok sejauh mana aku boleh buat blog aku ini berada di google. Orang lain buat satu entry, aku sampai tiga. Takpe.. Aku nak belajar. Biar lah… Jangan gelakkan aku.. Aku nak belajar.

Tarikh Contest SEO Eridy berlangsung

Tarikh pendaftaran Contest SEO Eridy ditutup : 11.12.13

Contest SEO Eridy bermula : 12.12.13 – 30.12.13

Senarai Hadiah Contest SEO Eridy

Contest-SEO-Eridy

Contest-SEO-Eridy

 

     Hadiah yang disediakan dalam Contest SEO Eridy sangat bernilai. RM200 tu banyak wow. Tak tau kenapa hati aku kata blogger ini akan menang. HaHa. Mana tau mulut aku masin. Keh3

p/s: Ramai jugak yang join Contest SEO Eridy. Kak Akma Omar, titan, hasrul hassan, abam potia, multees.com.

17 Comments

  1. Tahun 2017 nie..ada lagi tak contest seo macam nie..teringin gak nak join sambil belajar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/contest-seo-eridy-3.html/trackback

PAGE TOP