CONTEST SEO ERIDY

Contest-SEO-Eridy

CONTEST SEO ERIDY

      Contest Seo Eridy merupakan satu contest yang mempertaruhkan keyword “Contest Seo Eridy” di halaman pertama carian google. Contest Seo Eridy ini merupakan penyertaan kedua daripada aku selepas penyertaan ini untuk belajar dengan lebih mendalam mengenai SEO.

     Aku join, sebab nak belajar dengan Otai-otai SEO. Ramai otai-otai SEO yang aku gemar dan yang paling aku minat  Encik Titan dan akak Akma Omar, Aku suka Encik Titan sebab Kitab Seo Merah Jambu dia tu. Tak ada kitab dia tu, tak ada sesiapa yang nak beli penulisan aku. Memang sikit, tapi ada lah jugak daripada tak ada. Teknik-teknik yang dia ajar serba sedikit google sayang aku dan orang beli penulisan aku. 

CONTEST-SEO-ERIDY CONTEST-SEO-ERIDY CONTEST-SEO-ERIDY CONTEST-SEO-ERIDY

CONTEST-SEO-ERIDY

     Tak ada Kak Akma Omar, Tak ada jugak lah Encik Titan.. Apa kaitannya? HaHa. Disebabkan Kak Akma la aku kenal Encik Titan. Bila baca entry dia 10 blogger terbaik Malaysia, masa tu lah kenal Encik titan. Masa tu aku tak tahu pun ohcikgu.com tu salah satu blog encik titan. Lambat tak aku?

     Masa tu SEO tu apa pun tak tahu. Maksud pun tak tahu. apa-apa pun tak tahu. Sekarang, dah tahu serba sedikit, ditambah dengan membeli Kitab Seo Merah Jambu, aku praktikkan dan ada lah sedikit hasil. 

SENARAI HADIAH CONTEST SEO ERIDY

CONTEST-SEO-ERIDY

 

LINK PENYERTAAN CONTEST SEO ERIDY

     Sesiapa yang berminat, boleh la melawat ke blog Eridy.com, penganjur Contest Seo Eridy. Di samping meningkatkan pengetahuan mengenai SEO, mana tahu rezeki anda untuk memenangi RM200 🙂

 

Entry pertama bertajuk Contest SEO Eridy daripada Eridy.comkedua pula CONTEST SEO ERIDY dan kini Contest SEO Eridy.

22 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/contest-seo-eridy-5.html/trackback

PAGE TOP