Contest "SIAPA NAK FULL EDIT BLOG TANPA BUAT ENTRY"

Assalamualaikum semua…

     Hari ini merupakan kali pertama Amal buat Segmen, dan segmen ni pun buat sekadar Ala kadar.. Disebabkan Hari ini Amal menang 1 contest dari seorang blogger iaitu contest ini.. Memang luck Amal kali ni walaupun entry ya ampuunnn bapak sengal ! and when i win the contest, semestinya dapat hadiah, dan hadiahnya “Full Edit Blog” oleh Didi Dayana. Kalau nak diikutkan, amal memang nak blog ini di edit tapi masalahnya, semalam amal dah upah orang lain untuk “full edit blog cik amal”.
     Dan sekarang, amal akan bagi hadiah ini kepada orang lain 🙂 Kalau nak join, sila patuhi syarat-syaratnya 🙂 
Syarat-Syaratnya :
1) Tak perlu buat Entry ! 
2) Follow Blog INI dan INI
3) Klik SINI, SINI dan SINI (Klik sampai habis loading)
4) Add SINI
5) Pergi 3 blog rakan lain dan copy karangan kat bawah ni dan komen kat blog mereka..
p/s: copy tekan ctrl+c

Anda di tag! Mari join Contest “SIAPA NAK BLOGNYA DI-EDIT TANPA BUAT ENTRY” di http://sayacikamal.blogspot.com/2012/12/contest-siapa-nak-blognya-di-edit-tanpa.html. Senang je, jum join !

6) Sapa tipu, dosa besar ! hehe
Dah buat Apa yang disuruh ?
Kemudian…
1) Tulis di ruangan komen
a) Follower ke berapa beserta nama?
b) Nama Facebook beserta url account facebook anda..
c) url blog anda
Pemilihan : 
Random by calculator.. hehe, amal guna random.org la~~

Full Edit blog daripada hujung rambut blog sampai hujung kuku kaki blog 🙂 Paham paham jer la, dah nama pun FULL EDIT BLOG 🙂 Korang minta je nak letak itu dan ini (ikut kemampuan), pun boleh 🙂

Kalau sikit je yang join pun amal tak kesah, sebabnya Amal bagi pun ikhlas 🙂 

Tarikh tutup 31 disember

SEGMEN TAMAT !!!

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/contest-siapa-nak-blognya-di-edit-tanpa.html/trackback

PAGE TOP