ENTRY CUSTOM MADE STICKER KERETA HILANG?

Assalamualaikum..

baby-comel-sedih

baby comel menangis macam titew 🙁

     Semua sedia maklum dengan contest seo “custom made sticker kereta“. Alhamdulillah… ramai yang join… tapi aku ada sedikit kemusykilan.. mana hilang entry aku tu? sebab apa dia hilang ?

     Sesiapa yang tahu sebabnya, anda memang pakar. tak dinafikan. bila aku taip “custome made sticker kereta cik amal”, entry tu ada. aku tak delete pun.. cuma yang pelik, gambar boleh ada kat first sekali berbanding entry sebenar aku.

     Adakah disebabkan aku approve komen mat saleh atau atau atau aku pun tak tahu. ada sesiapa boleh tolong? bukan buat apa, just tolong bagitahu apa kemungkinan2 sebab ianya berlaku.

     Aku taip entry ni guna phone… tak guna laptop.laptop bermasalah. rindu nak blogwalk 🙁

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/custom-made-sticker-kereta-hilang.html/trackback

PAGE TOP