Dapat 6 BE Nuffnang Sekaligus

Aku jarang nak cerita pasal Nuffnang. Orang tiap kali dapat BE daripada nuffnang, mesti up entry.

Aku tak. Sebab malas.

Tapi disebabkan aku tak ada cerita untuk ditulis, maka, aku pun nak tak nak cerita pasal nufnang ni..

ececceeh. Ayat macam kena paksa.

Apa-apa pun, alhamdulillah. Aku bukan tak hargai nuffnang, cuma tangan ni malas sangat-sangat untuk taip. Teruk kan aku ? Haha

Dapat-6-BE-Nuffnang-Sekaligus

BE Nuffnang ke ni ?

BE Nuffnang ni sama kepala macam aku.

 

Kejap okay, kejap tak. Ikut mood dia.

Jadi, dia bagi BE kat aku pun kejap ada kejap tak.

Berapa aku dapat, malu haih nak tunjuk. Setakat ringgit-ringgit lepas tu show off, rasanya tak perlu kut.

Nanti orang kata “Alahai dikk.. Akak punya lagi banyak.” Haha. Buat malu je ๐Ÿ˜€

 

p/s:ย Ada tak tips dapat BE daripada nuffnang Secara Konsisten?ย Dapat banyak BE Nuffnang mesti best kan ?

  1. Tips Bagaimana Untuk Buat Duit Dengan Nuffnang

  2. Tips Nak Dapatkan CPUV Earning Nuffnang

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/dapat-6-be-nuffnang-sekaligus.html/trackback

PAGE TOP