DAPAT HADIAH AWESOME BERSEMPENA DENGAN HARI GURU

Assalamualaikum… Tak jawab berdosa!

     Hai semua… Jawab salam dulu!! wa seorang cikgu.. Cikgu apa ? Tak perlu tahu. Boleh juga panggil wa bibik barangkali.. Memang 1 family gelar wa macam tu.. Memang bagi wa gelaran sebegitu cukup famous dikalangan keluarga Encik Mohd Fadzil.

     Sekarang wa tekad untuk selalu update blog walaupun wa agak pemalas. Menaip entry dalam keadaan mengiurkan, wa ingin cerita pasal hadiah. Memang cerita ni dah basi pun, tapi nanti bila dah tua nyanyuk senang aku nak tengok cerita cerita ni balik.. Semoga pannjang umur amal 🙂

   


     Acctually ada 2 trip hadiah-hadiah ni.. Haha.. Siap ada trip.. First dapat selonggok hadiah masa 16/5 (hari guru).. Kemudian minggu depannya 23/5 dapat lagi hadiah sebab masa tu buat jamuan hari guru.. Ada perbezaannya ye di situ..keh3

Aku bukan nak mengaibkan apatah lagi membuka aib.. Tapi bila dikenang balik waktu sekolah yang nakal, bukannya jahat okay, sekarang insaf gila! Macam-macam aku buat, tapi takde lah sampai kena panggil dengan pengetua. Pandai buat, pandai simpan lah.. haha.. Kalau kena panggil pun sebab kes 3 orang budak 5P1 Target straigh ‘A’ jer.. Tapi bila dipikir balik, heishhh… Last last kau jadi cikgu.. What you give, you get back.. Mungkin budak-budak kau nakal sebab perangai dulu kau ke..keh3

p/s :Tak sampai seminggu, budak budak ni dah bagi hadiah masa hari guru. Ini lagi semangat!

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/dapat-hadiah-awesome-bersempena-dengan.html/trackback

PAGE TOP