Doodle di dekstop !

Last updated : October 28, 2013

Assalamualaikum.. Tak jawab berdosa

ini aku!
doodling
bloging
facebooKING
yang mana comell ? hikhik

Attention please.. Amal ada jadi sponsor Segmen/Ga something like that la.. Dan semua peserta akan dibloglistkan selama sebulan kat blog amal. Masalahnya sekarang, Amal tak bookmark Segmen/Ga tu.. Masa tu serius busy then lupa itu ini.. So sekarang kira macam lost contact la.. Check traffic source pun xmuncul, google pun buat dah, tetap tak jumpa. Harap owner Segmen/Ga tu bagitahu amal pasal ni boleh? Atau sesiapa yang tahu pasal Segmen/Ga yang semua peserta akan dibloglist selama sebulan di blog amal, please drop ur comment please.. please…

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/doodle-di-dekstop.html/trackback

PAGE TOP