DUGAAN JADI CIKGU HARI INI

Last updated : October 28, 2013

Assalamualaikumu.. Tak jawab dosa!

      Hari ni bila kena observe, mula mula punya lah cool… cool lah sangat! Then start mengajar, everything bagi aku okay… Then second activity, lappy buat masalah.. Everything yang under control jadi loss control. Budak budak tu pakat duk lari sana sini.. Actually diorang excited dengan benda alah “pom pom” kumpulan sorak tu.. Dengan aku aku sekalli duk lari ke hulu ke hilir cari laptop member yang lain.. Actually laptop tu takde pun rosak sebelum ni, tapi selalunya kan, bila kita ada benda benda penting nak buat, time tu lah benda yang tak pernah nak jadi, ianya TERJADI! best kan ??haha
     Tapi tak pe lah, tetap bersyukur.. At least, budak budak tu dengar cakap aku.. Walaupun pada dasarnya, rasa macam nak picit picit jer lengan pada sape yang tak duk diam tu.. nasib baik lah aku guru yang bertauliah..hahaha
      Last, yang observe amal tu bagi komen….
1. Kalau boleh tunjuk demo sebelum buat aktiviti. Aku pulak tunjuk demo sambil buat aktiviti dengan budak budak tu
2. Jangan bagi hadiah pada budak budak ni.. Hanya galakkan bagi peneguhan (bagus, lawa, cantik).. Aku pulak g bagi pensel box angry bird setiap sorang..huhu
3. Tu jer nasihatnya.. haha
Nak tengok video LISTEN LISTEN LISTEN lah! okay fine aku lampi hot news ni..

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/dugaan-jadi-cikgu-hari-ini.html/trackback

PAGE TOP