ESOK JADI CIKGU?? err…

Last updated : October 28, 2013

Assalamualaikum… Tak jawab dosa!

Kadang-kadang aku tak tahu lah yang blog ni untuk join contest SAHAJA ke atau untuk diari yang pada masa akan datang, aku sendiri nak tengok apa yang aku tulis pada “hari hari” lepas.. Sampaikan tiada diari dalam blog picisan ni… okay STOP!

Malas nak cerita panjang.. Hari ni anak anak murid aku join pertandingan mewarna.. Tapi sayangnya, sorang je yang menang.. Btw, Tahniah dan alhamdulillah.. daripada tak menang langsung kan…

Dan esok aku bakal di observe oleh Ketua taska… Kena jadi cikgu betul! (macam lah sebelum ni tak jadi cikgu betul ) Aku nak buat aktiviti guna pom pom! hoyeahh!! Harap esok berjalan dengan lancar.. aamiin…

*basuh muka, sembahyang, tidur… zzzzz

#bakal jadi cikgu
Tekan tubi untuk tumbesaran paling maksimum

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/esok-jadi-cikgu-err.html/trackback

PAGE TOP