Follower #1234

Last updated : October 28, 2013

Assalamualaikum.. Tak jawab dosa !

Nampak tajuk kat atas? Aku tunggu saat nombor follower yang comell. Akhirnya muncul. Nak follow back tapi tak boleh. Sebabnya, link terus ke google+ then tak public, jadi tak nampak url blog dia.okay takpe.

Hari ini masuk 2 hari aku kerja. Sebelum ni kerja dengan budak, kali ni pun melibatkan budak juga. Cuma kerja ni penat kaki je. Yang lain okay. kepala alhamdulillah tak tercabut. Kaki pun sama.  Mana tak penat, dah kalau asyik berjalan je. Tak duduk-duduk. Sakit kaki aku. Tapi puas lah. Kerja pun dalam Aircond. Agak agak kerja apa ? hehe

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/follower-1234.html/trackback

PAGE TOP