FREE CUTE DOODLE MUSLIMAH

Last updated : October 28, 2013
Salam ..
Haritue dalam entry yang lepas, amal ada cakap nak bagi doodle free free kan . .
So , now tertunai lah . . sapa yang dapat, BERTUAH lah ehh
Yang takk dapat, next time mane tau amal bagi kat hampa . .
Kalau yang tak dapat tue, kalau nak, ambil lah tapi gitau dulu ok . .
        YANA AINA/          DAYANG73/        RAIHAN/FLORIST       WADAH/
        CUNNDA             BELLA                                              IFAH
           CAAH              MAYANG/              AIRA AMIR/         EIKYEN/
         AISYAH             SAKINAH               FIEDA                  NISHA
    WANTIE / AINEY
#ADA DOODLE 2 NAMA . . share oke . .  ^.^
#MUAH MUAH ! SAYANG HAMPA SEMUA !
 
Tips from Kak cundaa :


kepada sesiapa yang nak amek doodle yg cik amal bg tu… x blh right klik kan? so… tekan CTRL dan klik dengan serentak.. akan keluar new tabs (picture) dan save dalam bentuk PNG or JPEG =)^.^ Tengs kak !

 

25 Comments

  1. kepada sesiapa yang nak amek doodle yg cik amal bg tu…
    x blh right klik kan?
    so…

    tekan CTRL dan klik dengan serentak..
    akan keluar new tabs (picture) dan save dalam bentuk PNG or JPEG

    =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/free-cute-doodle-muslimah.html/trackback

PAGE TOP