GREAT WEEK !

Assalamualaikum.. Tak jawab dosa ehh !

Ada ke tajuk Great Week ? Haha

Semalam “anak murid kat terengganu kol aku cakap “Cikgu esok nok tubik dengan cikgu amal”. Baru 3 tahun, dengan pelat-pelat dia dengan loghat terengganu lagi.. Serius comell..

Semalam aku tak tidur. Pagi tadi pukul 8.30 pagi baru aku tidur. Satu jam lepas tu, Mak Hasya kol, dia kata dia nak bertolak nak pergi jumpa aku. Aku pun siap dengan rakus, kejut adik aku dan buat ayat manis supaya dia teman aku, lastly nak jugak dia bangun teman aku.

Jumpa sekejap je, sebab dia nak pergi Pineng. Tapi tak pe la, dia sanggup datang bawa Hasya datang jumpa aku pun cukup. Aku tak bagi apa pun. Dia bagi 1 beg plastik besar yang penuh dengan keropok lekor. malu aku. Aku tak bagi apa pun 🙁 malu aku seyh. Tak sempat punya pasal. HuHu

IMG_20131213_112001

aku rasa macam tak boleh blah mamat belakang tu.. Dia sempat lalu bukak tingkap buat peace =.=”

IMG_20131213_112059

     Aku paling terkejut bila dari jauh aku nak datang kat dia lepas tu dia lari sambil jerit cikgu amal lepas tu peluk aku. Tacim seyh! 🙁

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/great-week.html/trackback

PAGE TOP